Βίκτορ Σάντσεθ: Δικαίωση για το «ροζ» βίντεο, η Μάλαγα αναγνώρισε την άδικη απόλυσή του

Βίκτορ Σάντσεθ: Δικαίωση για το «ροζ» βίντεο, η Μάλαγα αναγνώρισε την άδικη απόλυσή του

Το σίριαλ μεταξύ Βίκτορ Σάντσεθ και Μάλαγα έλαβε τέλος, με τον άλλοτε τεχνικό του Ολυμπιακού να δικαιώνεται για την υπόθεση της απόλυσής του και να οδηγεί σε συμβιβασμό την πλευρά του κλαμπ

victor
Το όνομά του αποκαθιστά και επίσημα ο Βίκτορ Σάντσεθ, έξι μήνες μετά το μετά το «ροζ» βίντεο που είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και του είχε στοιχίσει τη δουλειά του στη Μάλαγα.

Ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού και παλαιότερα παίκτης του Παναθηναϊκού, βρισκόταν στα δικαστήρια με την πλευρά του συλλόγου από τον περασμένο Φεβρουάριο, ως συνέπεια της αποπομπής του από τον πάγκο και στη δικάσιμο της Τρίτης (7/7) επήλθε συμβιβασμός από τους ιθύνοντες της νέας διοίκησης.

Συγκεκριμένα, η Μάλαγα αναγνώρισε το άδικο και ακατάλληλο της απόλυσης του Ισπανού τεχνικού και θα τον αποζημιώσει με ένα κοινώς συμφωνηθέν ποσό κι από τις δύο πλευρές. Αυτό κατέστη δυνατό καθώς άλλαξε η διοίκηση το προηγούμενο διάστημα και ο Σεΐχης Αλ-Τανί με τον γενικό διευθυντή του συλλόγου, που αποφάσισαν να απομακρύνουν τον Βίκτορ από τον σύλλογο σε πρώτο χρόνο, αποτελούν πια παρελθόν.

Από την πλευρά του, ο Σάντσεθ δικαιώθηκε στην κίνησή του να μην υποκύψει στους εκβιασμούς που δέχθηκε για το επίμαχο βίντεο τον περασμένο χειμώνα, για τους οποίους είχε συλληφθεί και ένας ύποπτος από τις ισπανικές Αρχές.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Marca: Τρύπα 200 εκατ. η Ρεάλ - Δεν θα κάνει σπουδαίες μεταγραφές

Στον Ολυμπιακό για άλλα δύο χρόνια ο Βεζένκοβ

Premier League, Τότεναμ-Έβερτον 1-0: «Ζωντανοί» με... αυτογκόλ οι «πετεινοί» 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης