Σιμεόνε: «Η Ρεάλ κερδίζει πέναλτι γιατί επιτίθεται συνέχεια»

Σιμεόνε: «Η Ρεάλ κερδίζει πέναλτι γιατί επιτίθεται συνέχεια»

Ο προπονητής της Ατλέτικο Ντιέγκο Σιμεόνε ρωτήθηκε για τα παράπονα που έχει η Μπαρτσελόνα για εύνοια της διαιτησίας στην Ρεάλ Μαδρίτης και έδειξε να συμφωνεί

simeone
Εντονη δυσαρέσκεια έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα, στις τάξεις των «μπλαουγκράνα» για τις διαιτητικές αποφάσεις που έχουν παρθεί σε παιχνίδια της Ρεάλ.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε από την πλευρά του κλήθηκε να σχολιάσει όλα όσα γίνονται μεταξύ της Μπάρτσα και της Ρεάλ.

«Δεν στεκόμαστε σε πράγματα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε», ήταν το πρώτο του σχόλιο αναφορικά με το VAR και συνέχισε λέγοντας για το πέναλτι που δεν δόθηκε στην Μπιλμπάο και αυτό που κέρδισε η Ρεάλ.

«Δεν πρόκειται να επαναλάβω πράγματα που έχω, ήδη,πει και τώρα δεν έχει νόημα. Το είπα όταν το σκέφτηκα και το σχολίασα. Το VAR εκθέτει τα πάντα. Πριν δεν είχαμε τη δυνατότητα να δούμε κάτι που φαίνεται. Μπορεί να γίνει και λάθος. Το VAR είναι πιο δίκαιο με τα πάντα, με εκείνους που κερδίζουν και αν κερδίσουν περισσότερα πέναλτι είναι επειδή επιτίθενται περισσότερο σαν την Ρεάλ Μαδρίτης. Το VAR εκθέτει τα πάντα.

Νομίζω ότι το VAR εκθέτει αυτό που μπορούμε όλοι να δούμε. Ο διαιτητής το βλέπει, οι άνθρωποι το βλέπουν, το εξετάζουμε. Υπάρχει και ένα άτομο που αποφασίζει, ο οποίος είναι αυτός στο VAR. Άλλοι θα ωφεληθούν και άλλοι όχι. Τώρα όλα είναι ξεκάθαρα για εμάς. Είμαστε όλοι πιο εκτεθειμένοι».


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο-σοκ: Κεραυνός χτυπάει 16χρονο τερματοφύλακα ενώ κάνει προπόνηση

Καμιά δυσκολία δεν σταματά τον Οδυσσέα Μουζενίδη

Κρούσμα κορωνοϊού στους Μπακς - Έκλεισαν το προπονητικό τους κέντρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης