Παρουσίασε Γιασικεβίτσιους η Μπαρτσελόνα

Παρουσίασε Γιασικεβίτσιους η Μπαρτσελόνα

Με στόχο να δουλέψει σκληρά για να φτιάξει μία ομάδα με νοοτροπία νικητή ανέλαβε την Μπαρτσελόνα ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, όπως δήλωσε κατά την επίσημη παρουσίασή του

Saras2
Το στίγμα του για την προσπάθεια που θα κάνει ως προπονητής της Μπαρτσελόνα τα επόμενα τρία χρόνια, έδωσε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, κατά την επίσημη παρουσίασή του από την διοίκηση της ομάδας στην Βαρκελώνη.

«Ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα νικήτρια. Έχω πολλά να κερδίσω δουλεύοντας εδώ. Έχουμε μια εξαιρετική ομάδα και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι πολύ καλό σε άμυνα και επίθεση», ήταν τα πρώτα λόγια του «Σάρας», για να συνεχίσει: «Η πίεση πρέπει να έρθει από μέσα. Είμαι πολύ απαιτητικός στη δουλειά μου και πρέπει να δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα. Θέλω να ξεκινήσω. Θα έχουμε ευκαιρία να συνεργαστούμε με πολύ καλούς παίκτες στην Μπαρτσελόνα.»



Αναφερόμενος στους στόχους που έχει με την ομάδα, επεσήμανε: «Δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε πολύ για το μέλλον. Πρέπει να κοιτάξουμε το παρόν και να δουλέψουμε γι αυτό. Η καθημερινή δουλειά είναι το πιο σημαντικό πράγμα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Την περασμένη εβδομάδα μίλησα με όλα τα μέλη του προπονητικού τιμ και θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την ομάδα όσο μπορούμε. Πρέπει να πάμε σιγά-σιγά. Κάθε αγώνας της Μπαρτσελόνα θα είναι τελικός από εδώ και πέρα. Η πρόκληση θα είναι μεγάλη».

Τέλος, αναφορικά με την φιλοσοφία που θα έχει στην Μπαρτσελόνα σε σχέση με την Ζαλγκίρις, κατέληξε: «Η φιλοσοφία μου δεν αλλάζει. Είμαι άμεσος με τους παίκτες μου, αυτός είναι ο τρόπος εργασίας μου. Οι παίκτες θα δώσουν το μέγιστο».

Πηγή:www.sport-fm.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο-σοκ: Κεραυνός χτυπάει 16χρονο τερματοφύλακα ενώ κάνει προπόνηση

Καμιά δυσκολία δεν σταματά τον Οδυσσέα Μουζενίδη

Κρούσμα κορωνοϊού στους Μπακς - Έκλεισαν το προπονητικό τους κέντρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης