Serie A, Γιουβέντους – Τορίνο 4-1: Πιο κοντά στο 9o σερί η «Γηραιά Κυρία»

Serie A, Γιουβέντους – Τορίνο 4-1: Πιο κοντά στο 9o σερί η «Γηραιά Κυρία»

Η Τορίνο είναι αδύναμη και η Γιουβέντους θέλει τη νίκη για να παραμείνει σε απόσταση τίτλου από τη Λάτσιο στη κούρσα της Serie A

juventus
Είναι πλέον άστοχο να θεωρείται ντέρμπι. Πόσο μάλλον με τη φετινή Τορίνο, η οποία βολοδέρνει στο +6 από τον υποβιβασμό. Η βαθμολογική διαφορά της Γιουβέντους με τη συμπολίτισσά της αποτυπώθηκε και στο γήπεδο, με το 4-1 να επιβεβαιώνει την ξεκάθαρη ανωτερότητα των νικητών, που απογειώθηκαν στο +7 από τη Λάτσιο και ελπίζουν σε γκέλα της στο εντός ματς με τη Μίλαν (Σάββατο 22:45).

Juventus vs Torino 4−1 - All Gоals & Extеndеd Hіghlіghts 2020


Η Γιούβε ήταν αφεντικό από την αρχή. Μόλις στο 3' ο Ντιμπάλα έκανε σούπερ ενέργεια με δύο ντρίμπλες στην περιοχή, στάθηκε βέβαια και τυχερός, καθώς το πλασέ του που πήρε ύψος σε πόδι αμυντικού, για να σκοράρει για πέμπτη φορά στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Στο 29' ο Ρονάλντο πέρασε ασίστ στον Κουαδράδο που βρήκε δίχτυα με χαμηλό δυνατό διαγώνιο σουτ. Ωστόσο, στο 45'+5' ο Ντε Λιχτε έκανε χέρι στην περιοχή και Μπελότι που ευστόχησε, έβαλε την Τορίνο στο παιχνίδι.

Μόνο που ο Ρονάλντο εμφανίστηκε στο 61' και έβαλε ένα ωραίο γκολ-φάουλ, το πρώτο του έπειτα από 43 εκτελέσεις συνολικά και εννοείται το πρώτο του στη Σεριε Α. Στο 86' ήρθε και το τέταρτο με τρελό αυτογκόλ του Ντζιτζί, ο οποίος είχε μπει στο γήπεδο δύο λεπτά νωρίτερα και δεν είχε καν ακουμπήσει μπάλα.

Γιουβέντους (Μαουρίτσο Σάρι): Μπουφόν, Ντε Λιχτ, Ντανίλο, Κουαδράδο, Μπεντανκούρ, Πιάνιτς (49' Ματουιντί), Ραμπιό, Μπερναρντέσκι (55' Ντάγκλας Κόστα), Κριστιάνο Ρονάλντο, Ντιμπάλα (80' Ιγουαΐν)

Τορίνο (Μορένο Λόνγκο): Σιρίγκου, Ιτσο, Ντε Σιλβέστρι (80' Εντέρα), Αϊνα (84' Ανσάλδι), Λιάνκο, Μπρέμερ (84' Τζίτζι), Μεϊτέ, Λούκιτς, Βέρντι (68' Μιλίκο), Μπελότι, Μπερενγκέρ.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Λαρεντζάκη

Euro 2004: Όταν οι «Ολύμπιοι θεοί» του Ρεχάγκελ κατέκτησαν την κορυφή της Ευρώπης

Ανοιχτό παράθυρο μεταγραφής αφήνει ο Σα: «Κανείς δεν ξέρει το μέλλον»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης