Premier League: Στην τετράδα η Γιουνάιτεντ, συνέρχεται η Λέστερ - Δείτε τα γκολ

Premier League: Στην τετράδα η Γιουνάιτεντ, συνέρχεται η Λέστερ - Δείτε τα γκολ

Με μία ακόμη επιβλητική εμφάνιση, η Γιουνάιτεντ διέλυσε με 5-2 την Μπόρνμουθ στο Μάντσεστερ και ανέβηκε προσωρινά 4η στη βαθμολογία της Premier League - Επέστρεψε στις νίκες η Λέστερ, 3-0 την Κρίσταλ Πάλας

united
Γιουνάιτεντ με σπασμένα τα... φρένα! Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ βρίσκεται σε φανταστική κατάσταση και αν συνεχίσει έτσι, δύσκολα δεν θα μπει στην τετράδα. Σήμερα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διέλυσε με 5-2 την Μπόρνμουθ και ανέβηκε προσωρινά στην τέταρτη θέση, έχοντας έναν βαθμό και ένα ματς περισσότερο από την Τσέλσι!

Η Μπόρνμουθ σάστισε τους γηπεδούχους και προηγήθηκε με το πλασέ του Στάνισλας που δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε... αδειάσει τον Μαγκουάιρ με τρομερή ποδιά στο τέταρτο. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, με τους παίκτες του Σόλσκιερ να πετυχαίνουν τρία γκολ σε 17 λεπτά και να καθαρίζουν από το ημίχρονο το ματς. Αρχικά, ο Μπρούνο Φερνάντες έφτιαξε το 1-1 του Γκρίνγουντ στο 29', με τον Ράσφορντ να γράφει την ανατροπή έξι λεπτά αργότεαρ. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Φερνάντες έφτιαξε ακόμη ένα γκολ, με τον Μαρσιάλ αυτή τη φορά να σκοράρει και να γράφει το 3-1.

Ο Τζόσουα Κινγκ με πέναλτι στο 49' μείωσε και προσπάθησε να αγχώσει λίγο την Γιουνάιτεντ που δεν... μάσισε. Ο Γκρίνγουντ έδειξε ότι διαθέτει όλο το πακέτο για να αποτελέσει ένα από τα μελλοντικά αστέρια του ποδοσφαίρου σκοράροντας ξανά στο ματς στο 54ο λεπτό, με τον Μπρούνο Φερνάντες να πετυχαίνει και αυτός ένα τέρμα με εκτέλεση φάουλ και να διαμορφώνει το τελικό 5-2.

Manchester United vs AFC Bournemouth 5-2 All Goals & Highlights 04/07/2020 HD


Στο άλλο ματς, η Λέστερ επικράτησε με 3-0 της Κρίσταλ Πάλας και πέτυχε την πρώτη της νίκη μετά την επανέναρξη της Premier League. Μετά από ένα στήρο πρώτο μέρος στο οποίο η Λέστερ ήταν κυρίαρχη αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την καλοστημένη άμυνα των φιλοξενούμενων, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα με την έναρξη του δευτέρου 45λεπτου. Ήταν ο Ιεανάτσο στο 49ο λεπτό που άνοιξε το σκορ και έδωσε το προβάδισμα που δικαιούνταν οι παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς.

Κλείσιμο
Αυτο το γκολ ξύπνησε την Πάλας που αναθάρρησε και βγήκε μπροστά, πίεσε αλλά δυσκολευόταν ιδιαίτερα να φτιάξει καλές στιγμές στην εστία του Σμάιχελ. Κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Λέστερ και με τον συνήθη ύποπτο Τζέιμι Βάρντι, ο οποίος χτύπησε δις στο 77' και στο 90'+4' για να διαμορφώσει το τελικό 3-0.

Leicester City vs Crystal Palace 3-0 - Highlights 4-7-2020
Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Λαρεντζάκη

Euro 2004: Όταν οι «Ολύμπιοι θεοί» του Ρεχάγκελ κατέκτησαν την κορυφή της Ευρώπης

Ανοιχτό παράθυρο μεταγραφής αφήνει ο Σα: «Κανείς δεν ξέρει το μέλλον»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης