Μαρτίνς: «Ο Ολυμπιακός επέστρεψε εκεί όπου ανήκει - Αυτή είναι μόνο η αρχή»

Μαρτίνς: «Ο Ολυμπιακός επέστρεψε εκεί όπου ανήκει - Αυτή είναι μόνο η αρχή»

Άνοιξε η όρεξη του Πέδρο Μαρτίνς, που με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, υποσχέθηκε νέα τρόπαια και επεσήμανε ότι οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν εκεί όπου ανήκουν

MARTINSSS
Υπόσχεση για περισσότερους τίτλους με τον Ολυμπιακό έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος εξέφρασε τη χαρά του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τονίζοντας ότι «αυτή είναι μόνο η αρχή».

Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε λόγο για ομάδα με ψυχή και χαρακτήρα, ενώ αφιέρωσε τον τίτλο στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους παίκτες, αλλά και τον κόσμο για την πίστη και την αφοσίωση που έδειξαν.

Αναλυτικά το μήνυμά του
«Πρωταθλητές! Αυτή η ομάδα με την ψυχή της και τον χαρακτήρα, επανέφερε τον Ολυμπιακό εκεί όπου ανήκει. Τα 41 ματς πρωταθλήματος αήττητοι αποτελούν μια τεράστια απόδειξη για το έργο μας και για το πόσο πολύ θέλαμε τον τίτλο. Θα ήθελα να αφιερώσω τον τίτλο στον πρόεδρο Μαρινάκη, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρότζεκτ και για το γεγονός ότι μας βοήθησε να χτίζουμε αυτήν την καταπληκτική ομάδα. Ευχαριστώ τους παίκτες για τη δέσμευση που έδειξαν και για την αφοσίωση, αλλά και για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν… πίσω από τα φώτα και κυρίως τους οπαδούς για το ασυναγώνιστο πάθος τους και για την υποστήριξή τους. Αυτή είναι η μόνο η αρχή. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε».


Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μήνυμα οπαδών του ΠΑΟΚ στον Μπίσεσβαρ: Αν συνεχίσεις να περπατάς, καλύτερα να φύγεις

Λιονέλ Μέσι: Φουντώνουν τα σενάρια αποχώρησης από τη Μπαρτσελόνα

Τέλος ο Παππάς από τον Παναθηναϊκό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης