Premier League, Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ 4-0: Ανώμαλη προσγείωση για τους πρωταθλητές!

Premier League, Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ 4-0: Ανώμαλη προσγείωση για τους πρωταθλητές!

Την πιο βαριά ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα της Premier League γνώρισε η Λίβερπουλ από τη Σίτι

city_liverpool
Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του τίτλου στην Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι «προσγείωσε ανώμαλα» την πρωταθλήτρια, Λίβερπουλ, υποχρεώνοντας την στην πιο βαριά ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα.

Το εμφατικό 4-0 στο «Ετιχαντ» επιβεβαίωσε σε μεγάλο βαθμό τον προπονητή των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος την παραμονή του ντέρμπι, Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι, είχε δηλώσει απορημένος ότι «μου φαίνεται αδιανότητο να έχουμε τόσο μεγάλη διαφορά από την Σίτι, είναι ομάδα όνειρο».

Οι «πολίτες» έδειξαν από τα πρώτα λεπτά του ντέρμπι της 32ης αγωνιστικής ότι ήθελαν τη νίκη απέναντι στη σπουδαία αντίπαλό τους, κυρίως για να αποδείξουν ότι όντως η βαθμολογική απόσταση που τους χωρίζει δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Και φρόντισαν να εκμεταλλευτούν με τον ιδανικότερο τρόπο την χαλαρότητα και την κακή βραδιά των περισσότερων παικτών της πρωταθλήτριας Αγγλίας και να την... σκοτώσουν.

Manchester City Vs Liverpool 4-0 All Goals and Extended Highlight 🔥


Ήδη σε διάστημα 20 λεπτών στο πρώτο μέρος το σκορ ήταν ήδη στο 3-0 (Ντε Μπράιν, Στέρλινγκ και Φόντεν οι σκόρερ). Κιενώ στο δεύτερο ημίχρονο, θα περίμενε κανείς την αντίδραση της Λίβερπουλ, το αυτογκόλ του Τσαμπερλέιν στο 66΄ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0! Η πιο «μαύρη βραδιά» στο εφετινό πρωτάθλημα ήταν γεγονός για τους «ρεντς»...

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Στην Μπαρτσελόνα ο Γιασικεβίτσιους - Έκλεισε το deal

Ρώσος διαιτητής στον αγώνα Άρης-ΑΕΚ

Αντίστροφη μέτρηση για το «57ο Ράλλυ Αιγαίου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης