Super League play out, Βόλος-Λαμία 0-0: Ο μεγάλος... περίπατος

Super League play out, Βόλος-Λαμία 0-0: Ο μεγάλος... περίπατος

Για την 4η αγωνιστική των play out της Super League 1 ο Βόλος με την Λαμία έμειναν στο 0-0 - Περισσότερο για... βόλτα παρά για ποδόσφαιρο παρατάχθηκαν στο Πανθεσσαλικό οι δύο ομάδες σε ένα παιχνίδι με... χαμηλές ταχύτητες που απλά έγινε λόγω προγράμματος

5103685
Από έναν βαθμό μοιράστηκαν απόψε Βόλος και Λαμία, καθώς η μεταξύ τους αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού έληξε χωρίς σκορ (0-0).

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τον Καραγκιόζη κάτω από τα γκολπόστ, τους Φεράρι, Δημόπουλο, Διαμάντη,Τσαούση στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Τσοκάνη, Μαξ στον άξονα, Γκουαροτσένα, Κυζιρίδη στα άκρα και τον Μουνίθ πίσω από τον Μάντζη.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον Θεοδωρόπουλο στο τέρμα, τους Σκόνδρα, Αντέτζο, Βύντρα, Βάντερσον στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Μπεχαράνο, Δημούτσο στα «6αρο-8άρια», τους Σάλιακα, Ρόμανιτς στα «φτερά» και τον Βιγιάλμπα σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Σασί.

Η βαθμολογική θέση των δύο ομάδων του «επιτρέπει» να παίζουν χωρίς σκοπιμότητες και να προχωρούν σε ορισμένες «δοκιμές». Π.χ. στο Βόλο είδαμε σήμερα βασικούς, για πρώτη φορά φέτος, τον γκολκίπερ Καραγκιόζη και τον εξτρέμ Κυζηρίδη, ενώ για τη Λαμία όπου και ο Πετράκης ντεμπουτάρισε στον πάγκο της, ξεκίνησαν οι Σάλιακας, Σασί.

Το πρώτο 45λεπτο ανήκε στους γηπεδούχους. Πιο φρέσκοι και ορεξάτοι, οι τέσσερις μπροστά, κυρίως οι Μάντζης, Κυζηρίδης, έβγαζαν ενέργεια και ο αγώνας παίζονταν, ως επί το πλείστον, στο μισό των φιλοξενούμενων.

Οι Μάντζης (12', 30'), Τσαούσης (16'), Κυζηρίδης (31') απώλεσαν καλές ευκαιρίες και οι «νεοφώτιστοι» πατούσαν καλύτερα μέσα στο γήπεδο. Την ίδια στιγμή η Λαμία έδειχνε «μπλοκαρισμένη», δεν απειλούσε και η ανάπαυλα ναι μεν βρήκε τις δύο ομάδες χωρίς γκολ, αλλά με τις τελικές να είναι 7-1 υπέρ του Βόλου που ήταν ανώτερος.

Κλείσιμο
Στο δεύτερο μισό μπήκε στην «εξίσωσή» του αγώνα και ο παράγοντας επιβάρυνση, αφού βρισκόμαστε στα τέλη Ιουνίου. Οι γηπεδούχοι ναι μεν εξακολούθησαν να δείχνουν πιο απειλητικοί και να πλαγιοκοπούν κυρίως από τα δεξιά με τον Φεράρι που έπαιζε εκεί με «ανάποδο» πόδι, όμως πλην της φάσης του 56' με το σουτ του Μαξ, δεν κατάφεραν να βγάλουν άλλη «καθαρή» φάση.

Σε αυτό το διάστημα είδαμε και τη Λαμία να πατά στα 1-2 φορές στα αντίπαλα καρέ με αξιώσεις (π.χ. στο 64' με το γυριστό του Βιγιάλμπα που έδιωξε ο Τσοκάνης που είχε «γυρίσει» στόπερ με κεφάλι), όμως το δεύτερο 45λεπτο δεν έμοιαζε με το πρώτο και οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0.

MVP: Αναζητούμε τον MVP από το πρώτο ημίχρονο, καθώς το δεύτερο ήταν κακό. Σε αυτό το διάστημα λοιπόν ξεχώρισαν, για τον Βόλο που ήταν καλύτερος, οι Μάντζης, Κυζηρίδης. Αμφότεροι πίεσαν ψηλά και έκαναν καλό ματς. Ο ρυθμός μάλιστα έπεσε όταν ο δεύτερος κουράστηκε (πρώτη φορά του νεαρού βασικός στην SL) και αντικαταστάθηκε.

Στο ύψος του: Ο Τσοκάνης, Για τον εξής λόγο. Στο δεύτερο μισό έπαιξε στόπερ χωρίς να είναι, παρόλα αυτά η Λαμία δεν έβγαλε «καθαρές» ευκαιρίες και μάλιστα ήταν εκείνος που έκανε το stop στον Βιγιάλμπα στη φάση του 64'. Πολλές πρωτοβουλίες πήρε και ο Φεράρι, αν και δεν έπαιξε στην πλευρά του (ήταν δεξιά).

Αδύναμος κρίκος: Ο Ρόμανιτς. Δεν πήρε πρωτοβουλίες, η πλευρά του ήταν «ακίνδυνη» και μας έχει συνηθίσει σε πολύ καλύτερες εμφανίσεις.

Η «γκάφα»: Την έκαναν στη Λαμία στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, όταν βγήκαν στο τρανζίσιον με παίκτη παραπάνω, έφτασαν μέχρι τα καρέ του Βόλου αλλά δεν έβγαλαν τελική. Αυτή ίσως να ήταν και η καλύτερή τους ευκαιρία στο ματς.

Το «στραγάλι»: Απαρατήρητος πέρασε ο Κατσικογιάννης και οι βοηθοί του. Οταν μετά από ένα ματς θυμάσαι για τους ρέφερι πως το πιο «σοβαρό» τους λάθος ήταν ένα κόρνερ που δεν δόθηκε (εκείνο στο 13' για τον Βόλο), αυτό τα... λέει όλα.

Το «ταμείο» του gazzeta.gr: Ο Βόλος ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, έβγαλε ευκαιρίες αλλά δεν σκόραρε. Στο δεύτερο μισό όμως ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα και το 0-0 δεν άλλαξε.

ΒΟΛΟΣ: Καραγκιόζης, Φεράρι, Διαμαντής, Δημόπουλος (46' Μπαλογιάννης), Τσαούσης, Μαξ, Τσοκάνης, Κυζηρίδης (54' Ζοάο), Μουνίθ (80' Γέντρισεκ), Γκουαροτσένα, Μάντζης (90'+1' Μπάλλας).
ΛΑΜΙΑ: Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Σκόνδρας, Αντέτζο, Βύντρα, Σάλιακας (84' Μπουλουλής), Μπεχαράνο, Δημούτσος (45'+2' Νιασέ), Βιγιάλμπα (70' Αραβίδης), Ρόμανιτς, Σασί (84' Καραμάνος).

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης