Ο μάνατζερ του Ελαμπντελαουί αποκάλυψε επαφές με διάφορες ομάδες

Ο μάνατζερ του Ελαμπντελαουί αποκάλυψε επαφές με διάφορες ομάδες

Ο εκπρόσωπος του Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησε στη Νορβηγία για το μέλλον του δεξιού μπακ του Ολυμπιακού, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης εμφανίστηκε ανοικτός σε προτάσεις

Omar_Elabdelaoui
Ο Ομάρ έχει συμφωνήσει να παραμείνει στον Ολυμπιακό ως τον Αύγουστο για να τον βοηθήσει και στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις. Την ίδια στιγμή το μέλλον του στην ομάδα παραμένει ανοικτό, με τον ατζέντη του, Μίκαϊλ Ανταμπούρ να δηλώνει στη Νορβηγία ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και πως οι συζητήσεις με ευρωπαϊκούς συλλόγους έχουν προχωρήσει.

«Είναι αλήθεια, συζητάμε με αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες. Εχουμε προχωρήσει πολύ τη διαδικασία των συζητήσεων. Ο Ομάρ είναι αρχηγός στην ομάδα του, αλλά και στην Εθνική. Εχει βοηθήσει τον Ολυμπιακό να παραμείνει αήττητος στο πρωτάθλημα και ετοιμάζεται να κατακτήσει τον τίτλο για τέταρτη φορά στην καριέρα του. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση φέτος και είναι λογικό να υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Δεν μπορώ όμως να πω παραπάνω», ανέφερε.

Δηλώσεις έκανε και ο ίδιος ο Ομάρ, ο οποίος εμφανίστηκε ανοικτός σε κάθε πρόταση: «Συμφωνήσαμε να γίνει επιμήκυνση του συμβολαίου μου, για να μπορέσω να αγωνιστώ στο Europa League τον Αύγουστο. Είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις, για να είμαι ειλικρινής. Εχω παίξει πολλά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Εχω παίξει επίσης σε πολλά και σημαντικά ματς στην Ευρώπη. Θέλω να συνεχίσω να παίζω σε υψηλό επίπεδο, αλλά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτή είναι η προτεραιότητά μου. Το τελευταίο διάστημα παίζω συνεχώς και μάλιστα κάνω πολύ καλές εμφανίσεις», σχολίασε.


Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Συγκίνηση στο «τελευταίο αντίο» του Νίκου Αλέφαντου

Βοηθοί Μαρτίνς: «Μπορεί να εξελιχθεί στις ακαδημίες το ελληνικό ποδόσφαιρο»

NBA: Το υπέροχο σκίτσο για το restart!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης