Premier League, Λίβερπουλ - Κρίσταλ Πάλας 4-0: Δύο βαθμοί από την... κούπα

Premier League, Λίβερπουλ - Κρίσταλ Πάλας 4-0: Δύο βαθμοί από την... κούπα

Καταιγιστικοί οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ, πέτυχαν την 23η διαδοχική νίκη τους και πλέον βρίσκονται ένα βήμα πριν την κατάκτηση του πρωταθλήματος

liverpool
Η Λίβερπουλ διέλυσε με 4-0 την Κρίσταλ Πάλας, πέτυχαν την 23η διαδοχική νίκη στο Ανφιλντ για την PL, έμειναν αήττητοι από την Ανοιξη του 2017 και απέχουν μόλις δυο βαθμούς από την πολυπόθητη κούπα. Η Λίβερπουλ μπορεί να σφραγίσει τον 19ο της τίτλο από το βράδυ της Πέμπτης (26/6), αρκεί να μην κερδίσει η Σίτι στο Στάμφορντ Μπριτζ την Τσέλσι. Ακόμα και αν οι «Πολίτες» τα καταφέρουν, τότε η Λίβερπουλ θα θέλει την επόμενη εβδομάδα στο Ετιχαντ μια ισοπαλία! Αρεσε αρκετά στο ντεμπούτο του ο Γουίλιαμς, σούπερ το δίδυμο Σαλάχ-Μανέ.

Δείτε τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης: 

Liverpool vs Crystal Palace 4-0 - HIGHLIGHTS and GOALS - Resumen y Goles - 2020 ( From The Stands )


Η Λίβερπουλ μπήκε δυνατά στο ματς, είχε όρεξη και πίεσε με το... καλημέρα την Πάλας! Στο 8' ο Βαϊνάλντουμ δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, όπως και στο 10' το τελείωμα του Χέντερσον ήταν κακό. Οι φιλοξενούμενοι είδαν τον Ζαχά να τραυματίζεται στο 15' γεγονός που τους στέρησε την ευκαιρία να κάνουντ τη διαφορά στο δημιουργικό κομμάτι. Η κατοχή για τους Reds έφτασε στο 76% που έκαναν ό,τι ήθελαν στο ματς. Στο 16' Ο Φιρμίνο νικήθηκε από τον Χένεσι, αλλά στο 23' ήρθε το γκολ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Αρνολντ! Ηταν το 100ο γκολ της Λίβερπουλ σε όλες τις διοργανώσεις για τρίτη σερί σεζόν. Οι «Κόκκινοι» ήταν ορεξάτοι και στο 28' ήρθε ακόμα μια μεγάλη φάση, αλλά το σουτ του Χέντερσον σταμάτησε στο δοκάρι! Ο Ατκινσον δεν είδε ποτέ χέρι του Κέιχιλ στο 25', αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους γηπεδούχους να συνεχίσουν να απειλούν. Ετσι, στο 44' ήρθε και το δεύτερο τέρμα. Ωραία πάσα του Φαμπίνιο, άψογο κατέβασμα του Σαλάχ και ιδανικό τελείωμα από τον Αιγύπτιο που έφτασε τα 15 γκολ στο Ανφιλντ τη φετινή σεζόν για την PL.

Το ξεκίνημα στην επανάληψη ήταν δυνατό για τους Reds και στο 55' ο Φαμπίνιο με έναν κεραυνό έξω από την περιοχή πέτυχε το 3-0. Η Πάλας ήταν αδύναμη να αντιδράσει, η Λίβερπουλ κυκλοφορούσε εξαιρετικά και η είσοδος του Τσάμπερλεϊν την έκανε ακόμα πιο επιθετική! Ετσι, στο 69' ήρθε και το 4ο γκολ για τους «Κόκκινους». Ο Σαλάχ έκανε μαγική ασίστ και ο Μανέ πέτυχε το 9ο του τέρμα απέναντι στους Λονδρέζους! Oι Reds πίεσαν γι ακόμα ένα τέρμα, ο Κλοπ πέρασε στο ματς και τον Γουίλιαμς, με τον νεαρό στο ντεμπούτο του να βγάζει ποδοσφαιρικό θράσος και να χάνει δυο καλές ευκαιρίες να σκοράρει.

Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ – Άρνολντ (74' Γουίλιαμς), Γκόμες, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον (84' Έλιοτ), Χέντερσον (64' Τσάμπερλεϊν), Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ, Σαλάχ, Φιρμίνο (74' Μιναμίνο), Μανέ (84' Κεϊτά)

Κρίσταλ Πάλας: Χένεσι, Γουόρντ, Κέιχιλ, Σακό, Φαν Άνολτ, ΜακΚάρθι, Τάουνσεντ, Κουγιατέ (66' Μιλιβόγεβιτς), ΜακΆρθουρ (66' Ρίντεβαλντ), Ζαχά (15' Μέιερ), Τζόρνταν Αγιού (84' Πιέρικ)

Πηγή: www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Ολυμπιακός - Μαρτίνς: Ελπίζουμε ο τελικός να γίνει με την παρουσία κόσμου

Η Ελλάδα ξαναμπαίνει στον χάρτη του WRC - Σχέδια για ομαδικές δοκιμές στην χώρα μας!

Κύπελλο, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-0: Άνετη νίκη και πρόκριση στον τελικό!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης