Ο Σόλσκιερ «υποκλίνεται» στo μεγαλείο του Ράσφορντ: «Άλλαξε τη ζωή τόσων παιδιών»

Ο Σόλσκιερ «υποκλίνεται» στo μεγαλείο του Ράσφορντ: «Άλλαξε τη ζωή τόσων παιδιών»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Μάρκους Ράσφορντ, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, μετά την σπουδαία κίνηση του παίκτη, που οδήγησε στην επέκταση των δωρεάν σχολικών γευμάτων από τη βρετανική κυβέρνηση

rashford
Στον Μάρκους Ράσφορντ «υποκλίθηκε» ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε με τα θερμότερα λόγια για τον φορ της ομάδας του, έπειτα από την σπουδαία πρωτοβουλία του, που είχε ως αποτέλεσμα να επεκταθεί το μέτρο σίτισης των μαθητών στην Αγγλία.

«Αυτό που έκανε ο Μάρκους ήταν απίστευτο. Ήταν πάντα ένας σπουδαίος άνθρωπος και προέρχεται και από τις ακαδημίες, νομίζω ότι ο σύλλογος το αναγνώρισε από νωρίς και του έδωσε ευκαιρίες. Φυσικά είδαμε το ταλέντο, αλλά πρέπει να είσαι ένας πολύ καλός άνθρωπος για να προχωρήσεις.

Έχει αλλάξει τη ζωή τόσων παιδιών αυτό το καλοκαίρι, το οποίο είναι πιο σημαντικό από οποιοδήποτε παιχνίδι ποδοσφαίρου που θα παίξει ποτέ», τόνισε ο Νορβηγός τεχνικός για τον 22χρονο άσο.

«Δεν είναι μόνο ότι έκανε τον πρωθυπουργό να αλλάξει γνώμη, αλλά και αυτό που έκανε τους τελευταίους μήνες. Ο Μάρκους είναι ένας κορυφαίος, κορυφαίος άνθρωπος και έφερε τις δικές του εμπειρίες ως παιδί σε αυτήν τη συνομιλία, για να αλλάξει τη ζωή τόσων πολλών παιδιών», πρόσθεσε.

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Χωρίς Βαλμπουενά ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό - Ανησυχία για θλάση

Δέκα χρόνια ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ηγεσία του Ολυμπιακού: Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε

Βίντεο: Το συγκλονιστικό μήνυμα του Γιούργκεν Κλοπ σε 4χρονο που δίνει μάχη με τον καρκίνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης