Γκέλα του ΠΑΟ, στο -7 από Ολυμπιακό (Vid)

Γκέλα του ΠΑΟ, στο -7 από Ολυμπιακό (Vid)

Στη Νέα Σμύρνη διακόπηκε το νικηφόρο σερί του Παναθηναϊκού, που έμεινε στο 1-1 με τον Πανιώνιο και η απόστασή του από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό είναι πλέον στους 7 βαθμούς.

Γκέλα του ΠΑΟ, στο -7 από Ολυμπιακό (Vid)
Στη Νέα Σμύρνη διακόπηκε το νικηφόρο σερί του Παναθηναϊκού, που έμεινε στο 1-1 με τον Πανιώνιο και η απόστασή του από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό είναι πλέον στους 7 βαθμούς. Οι "πράσινοι" είχαν αρκετές ευκαιρίες, κυρίως με τον Σισέ -ο οποίος είχε και δοκάρι-, αλλά θα μπορούσαν να μην είχαν πάρει καν τον βαθμό της ισοπαλίας, αφού ισοφάρισαν με πέναλτι που... δεν έγινε ποτέ (κανονκή προβολή του Κουμορτζί στον Λέτο).

Το φιλμ του αγώνα

49΄:
Κλείσιμο
Σέντρα του Όμο, κεφαλιά του Καντέ προς τα πίσω, η μπάλα φτάνει "λουκούμι" στον Μήτρογλου που με κεφαλιά ψαράκι γράφει το 1-0

55΄: Ο Σισέ με πέναλτι ισοφαρίζει. Το πέναλτι πήρε ο Λέτο, μετά από μαρκάρισμα από τον Κουμορτζί, ο οποίος βρήκε καθαρά την μπάλα

ΣΚΟΡΕΡ: 49΄ Μήτρογλου  55΄ Σισέ πέν.

ΔΟΚΑΡΙΑ: 76’ Σισέ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 51’ Μήτρογλου, 53’ Κουμορτζί, 56’ Κοντοές - 40’ Καντέ, 52’ Βύντρα, 57’ Ζιλμπέρτο Σίλβα

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μάχο, Γιόνσον, Λάτκα, Όμο, Ριέρα (88’ Σάμαρης), Μήτρογλου, Γουνδουλάκης (73’ Σβέρκος), Κουμορτζί (88’ Αναστασόπουλος), Σιόβας, Κοντοές, Τσότσαλιτς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Μπουμσόνγκ, Σισέ, Καντέ, Γκοβού (75’ Καραγκούνης), Λέτο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Χριστοδουλόπουλος (82’ Μαυρίας), Βύντρα, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης