Bundesliga, Άουγκσμπουργκ – Κολωνία 1-1: Από ολότελα, καλή και η ισοπαλία...

Bundesliga, Άουγκσμπουργκ – Κολωνία 1-1: Από ολότελα, καλή και η ισοπαλία...

Άουγκσμπουργκ και Κολωνία δεν κατάφεραν να απομακρυνθούν από την τελευταία τριάδα της Bundesliga, αλλά τουλάχιστον πήραν από έναν βαθμό 

augsburg
Αμφότερες ήθελαν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, αλλά εντέλει δεν έμειναν και εντελώς απογοητευμένες από το 1-1 και τον έναν βαθμό που πήρε έκαστη, στην μάχη τους για να απομακρυνθούν από την τελευταία τριάδα της Bundesliga.

Και αυτό γιατί η Άουγκσμπουργκ βρέθηκε πίσω στο σκορ και κατάφερε στο φινάλε να περιορίσει την ζημιά, ενώ η Κολωνία γλίτωσε από το γκολ σε πέναλτι των γηπεδούχων και προηγήθηκε, έστω και αν το προβάδισμα κράτησε μόλις για δύο λεπτά.

Κυρίαρχοι οι Βαυαροί στο πρώτο μέρος, όπου όμως δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που είχαν για να προηγηθούν, με κορυφαία το πέναλτι που εκτέλεσε ο Φλόριαν Νίντερλεχνερ και απέκρουσε εντυπωσιακά ο Τίμο Χορν (27').

Οι Τράγοι ανέβασαν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, πλησίασαν με αξιώσεις την αντίπαλη εστία και κατάφεραν να προηγηθούν με πολύ ωραίο γυριστό σουτ του Αντονί Μοντέστ στην πρώτη του επαφή με την μπάλα (86'), αφού ο Γάλλος είχε μπει αλλαγή τέσσερα λεπτά νωρίτερα. Ο Φίλιπ Μαξ, πολύ δραστήριος σε όλο το ματς, κατάφερε να ισοφαρίσει δύο λεπτά αργότερα (88'), με πολύ ωραίο τελείωμα.

Τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος, η Κολωνία παρέμεινε δωδέκατη και στο +7 από την 16η θέση (αυτή των πλέι άουτ), με την Άουγκσμπουργκ να την ακολουθεί ακριβώς από κάτω, τέσσερις βαθμούς μακριά από την Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Άουγκσμπουργκ (Χάικο Χέρλιχ): Λούτε – Φράμπεργκερ, Γεντβάι, Ουντουοκάι, Μαξ – Κεντίρα, Γκρουέσο, Σαρενρέν, Μπαζέ, Ρίχτερ, Βάργκας (76' Λέβεν) - Νίντερλεχνερ (76' Φινμπόγκασον).

Κολωνία (Μάρκους Γκίσντολ): Χορν – Εχιζίμπουε, Λάιστνερ, Τσίχος, Σμιτς (28' λ. τρ. Κάτερμπαχ) – Σκιρί (46' Χέγκερ), Έκτορ, Κάιντς, Ουτ (71' Ρεχμπετσάι), Γιάκομπς – Κόρδοβα (82' Μοντέστ).

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία Τζορτζ Φλόιντ: Σε πορεία τα αδέρφια Αντετοκούνμπο- «Δεν θέλουμε μίσος, αλλά δικαιοσύνη»

Μιλουτίνοφ: Αγόρασε δύο παραθεριστικές κατοικίες στη Μεσσηνία

Ως το 2023 η συμφωνία της ΑΕΚ με Ενομποκάρε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης