Bundesliga, Ουνιόν - Σάλκε 1-1: Μια από τα ίδια οι «Βασιλικοί Μπλε»

Bundesliga, Ουνιόν - Σάλκε 1-1: Μια από τα ίδια οι «Βασιλικοί Μπλε»

Μπορεί η Σάλκε να πήρε τον... πρώτο (βαθμό (1-1 στο Βερολίνο) στο restart της Βundesliga, αλλά και πάλι ήταν κάκιστη - Η Ουνιόν έκανε ακόμα ένα μικρό βήμα παραμονής

union-salke
Η Ουνιόν ήθελε, αλλά δεν μπορούσε, ενώ η Σάλκε συνέχισε να σκορπίζει... απογοήτευση και το (1-1). Η ομάδα του Βερολίνου βρέθηκε στο +4 από τα μπαράζ παραμονής, ενώ οι «Βασιλικοί Μπλε» που έμειναν 12ο ματς χωρίς τρίποντο... σβήνουν τα όνειρα για Ευρώπη.

Πολύ δυνατό ξεκίνημα της Ουνιόν, πήρε τον έλεγχο, πίεσε, εκμεταλλεύθηκε τα διαδοχικά λάθη της αντιπάλου κι έγινε απειλητική. Στο 4' ο Μάλι από κοντά αστόχησε, ενώ στο 9΄ο Ούτζα ήταν οριακά οφσάιντ και χάθηκε η ευκαιρία. Η πίεση έφερε αποτελέσματα, μιας και στο 11ο λεπτό η ομάδα του Βερολίνου άνοιξε το σκορ. Ο Ούτζα έκανε τη σέντρα, ο Αντριχ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με ιδανικό πλασέ πέτυχε το 1-0. Aυτό το γκολ ήρθε έπειτα από 48 (!) σουτ που επιχείρησε στη Bundesliga.

Η Σάλκε δεν αντέδρασε, η Ουνιόν είχε τον απόλυτο έλεγχο, αλλά όχι και την ουσία για να «κλειδώσει» τη νίκη. Στο 15' ο Χίμπνερ με τακουνάκι αστόχησε, ενώ στο 24' ο Ούτζα δεν μπόρεσε από κοντά να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα.

Ετσι, φτάσαμε στο 28' για να καταφέρει η Σάλκε να απαντήσει! Πρώτη τελική εντός στόχου και... 1-1 από τη σουτάρα του Κένι έξω από την περιοχή. Ηταν μόλις το δεύτερο γκολ της ομάδας στην επανέναρξη. Τίποτα δεν έγινε μέχρι το τέλος του α' μέρους κι αυτή ήταν η 14η ισοπαλία της Σάλκε σε ημίχρονο στη σεζόν!

Το σκηνικό στην επανάληψη; Σκέτη θλίψη... Η Ουνιόν το ήθελε, αλλά δεν μπορούσε, η Σάλκε... σκέτο δεν μπορούσε και το β' 45λεπτο ήταν απογοητευτικό. Χωρίς ρυθμό και μόλις μια ευκαιρία. Στο 87' o Σλότερμπεργκ έκανε το σουτ, έδιωξε ο Νούμπελ υπέροχα!

Ουνιόν: Γκίκιεβιτς, Χούμπνερ, Τρίμελ, Φρίντριχ, Σλότερμπεκ, Γκέντνερ (78' Ινγκβαρτσεν), Μάλι (69' Πρέμελ), Αντριχ, Μπούλτερ, Ούτζα (78' Μεες), Αντερσον

Σάλκε: Νούμπελ, Οσζίπκα, Σανέ, Κένι, Μιράντα, Κάμπακ, Καλιγκιούρι, Γκρέγκοριτς, Σεπφ, Ραμάν (60' Κουτουτσού), Ματοντό (83' Μπουζελάμπ)

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία Τζορτζ Φλόιντ: Σε πορεία τα αδέρφια Αντετοκούνμπο- «Δεν θέλουμε μίσος, αλλά δικαιοσύνη»

Μιλουτίνοφ: Αγόρασε δύο παραθεριστικές κατοικίες στη Μεσσηνία

Ως το 2023 η συμφωνία της ΑΕΚ με Ενομποκάρε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης