Φερέιρα: «Θα δώσουμε απαντήσεις στο γήπεδο»

Φερέιρα: «Θα δώσουμε απαντήσεις στο γήπεδο»

Έτοιμος για απαντήσεις στο γήπεδο είναι ο ΠΑΟΚ όπως ανέφερε ο Άμπελ Φερέιρα ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ εξέφρασε τον προβληματισμό για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών λόγω της παύσης

fereira
Ίσως ο ΠΑΟΚ να παίζει το τελευταίο του χαρτί για το πρωτάθλημα κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Άμπελ Φερέιρα έδωσε το στίγμα του ενόψει της πρεμιέρας των play off.


«Θα δώσουμε απαντήσεις στο γήπεδο», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός μέσω του PAOK TV, αλλά και: «Πράγματι, αυτό ήταν το μίνιμουμ χρονικό διάστημα που θέλαμε να έχουμε ομαδικές προπονήσεις, αλλά θα πρέπει να κοιτάζουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν και να τις βλέπουμε ως προκλήσεις για να ξεπεράσουμε τον εαυτόν μας. Ήταν μια χρονική περίοδος πολύ δύσκολη για όλο τον κόσμο, παίκτες και κοινωνία γενικότερα, αλλά νομίζω ότι η κυβέρνηση πήρε έγκαιρα τα απαιτούμενα μέτρα, ώστε να ελέγξει απόλυτα την κατάσταση πριν εκτραχυνθεί. Πλέον, το πιο σημαντικό είναι σιγά-σιγά να επιστρέψουμε στην κανονικότητα σε όλους τους τομείς, στο ποδόσφαιρο, στην κοινωνία, στις δουλειές, ώστε να ανυψωθεί η οικονομία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε εξάλλου ότι ζούμε σε μια χώρα, της οποίας η οικονομία βασίζεται πολύ στον τουρισμό. Οπότε, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Πάντα συμμορφωμένοι στους κανόνες και τα μέτρα που υφίστανται. Διότι λόγω αυτών έχουμε καταφέρει ως χώρα να ελέγξουμε πολύ καλά αυτήν την πανδημία».

Φερέιρα:"Θα δώσουμε απαντήσεις στο γήπεδο" - PAOK TV
Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:


Κιελίνι: «Ημουν κοντά σε Ρεάλ και Μάντσεστερ Σίτι»

Ρομπέρτο Κάρλος: «Νοιάζομαι για τον Χάμες, ο Ζιντάν τον εκτιμάει»

ΝΒΑ: Καθημερινά τεστ κορονοϊού και ήχους από το 2Κ θα έχει η επιστροφή στην δράση

Μάικλ Τζόρνταν: Δωρεά-μαμούθ 100 εκατομμυρίων δολαρίων στη μάχη κατά του ρατσισμού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης