Bundesliga, Άιντραχτ – Μάιντς 0-2: Νίκη – βάλσαμο στο ντέρμπι

Bundesliga, Άιντραχτ – Μάιντς 0-2: Νίκη – βάλσαμο στο ντέρμπι

Βαθιά ανάσα για την Μάιντς στην μάχη της παραμονής στη Bundesliga με το «διπλό» στην γειτονική Φρανκφούρτη επί της Άιντραχτ (2-0), στην πρώτη της νίκη μετά από τέσσερις μήνες

eintracht
Ήταν 29 Φεβρουαρίου, όταν η Μάιντς νικούσε 2-0 εντός έδρας την Πάντερμπορν. Έκτοτε, μεσολάβησε η καραντίνα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και πέντε διαδοχικά ματς χωρίς νίκη (τρεις ισοπαλίες – δύο ήττες) για την ομάδα του Άχιμ Μπαϊερλότσερ.

Η Μάιντς χρειάζονταν «εδώ και τώρα» μια νίκη και ευτύχησε να την πετύχει στο γειτονικό ντέρμπι με την Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη (2-0), διακόπτοντας και το μικρό σερί δύο νικών των Αετών.

Ο Μούσα Νιακατέ με κεφαλιά – οβίδα μετά από κόρνερ (43') και Πιέρ Κουντέ μετά από κούρσα (77') έδωσαν την πολύτιμη νίκη στους πιο αποτελεσματικούς φιλοξενούμενους, οι οποίοι πήραν βαθιά ανάσα στην μάχη της παραμονής, εκμεταλλευόμενοι και την... μη νίκη της Φορτούνα Ντίσελντορφ κόντρα στην Χόφενχαϊμ (2-2).

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Άντι Χίτερ): Τραπ – Ιλσάνκερ, Χάσεμπε, Χίντερεγκερ – Τουρέ (46' Τσάντλερ), Κορ (82' Σο), Ρόντε (81' Ντε Γκουσμάν), Κόστιτς, Καμάντα – Ντοστ (46' Γκατσίνοβιτς), Σίλβα.

Μάιντς (Άχιμ Μπαϊερλότσερ): Μίλερ – Μουένε, Σεν Ζίστ, Νιακατέ, Μπροζίνσκι – Μπαρέιρο (64' Κούντε), Λάτζα, Οζτουνάλι (76' Φερνάντες), Κουαϊσόν (90'+3' Σζάλαϊ), Αβονίγι – Ματέτα (75' Ονισίβο).

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κιελίνι: «Ημουν κοντά σε Ρεάλ και Μάντσεστερ Σίτι»

Ρομπέρτο Κάρλος: «Νοιάζομαι για τον Χάμες, ο Ζιντάν τον εκτιμάει»

ΝΒΑ: Καθημερινά τεστ κορονοϊού και ήχους από το 2Κ θα έχει η επιστροφή στην δράση

Μάικλ Τζόρνταν: Δωρεά-μαμούθ 100 εκατομμυρίων δολαρίων στη μάχη κατά του ρατσισμού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης