Ο Μόντριτς αποκαλύπτει: Όταν Μουρίνιο και Κριστιάνο πήγαν να πιαστούν στα χέρια

Ο Μόντριτς αποκαλύπτει: Όταν Μουρίνιο και Κριστιάνο πήγαν να πιαστούν στα χέρια

Μια πολύ έντονη στιγμή μεταξύ Ζοσέ Μουρίνιο και Κριστιάνο Ρονάλντο κατά την κοινή τους θητεία στην Ρεάλ Μαδρίτης, αποκαλύπτει στην αυτοβιογραφία του ο Λούκα Μόντριτς

ronaldo-mourinho
Η σχέση των Ζοσέ Μουρίνιο και Κριστιάνο Ρονάλντο, την τριετία που συνεργάστηκαν στην Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν αναμφίβολα μια σχέση (στ)οργής. Παρ' ότι Πορτογάλοι και με ίδιο μάνατζερ – στενό φίλο (Ζόρζε Μέντες), οι δυο τους είχαν πολλές συγκρούσεις, λόγω και της έντονης προσωπικότητας τους.

Μια από τις πιο «δυνατές» στιγμές αποκαλύπτει ο Λούκα Μόντριτς στην αυτοβιογραφία του «Moja igra» (Το παιχνίδι μου), αναφερόμενος σε έναν αγώνα Κυπέλλου της Ρεάλ, όπου ο Μουρίνιο έφερε τον Κριστιάνο στα πρόθυρα των δακρύων και οι δυο τους παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

«Με εξέπληξε η αντίδραση του Μουρίνιο. Νικούσαμε 2-0 στο Κύπελλο. Ο Ρονάλντο δεν κυνήγησε τους αντιπάλους σε ένα πλάγιο άουτ και ο Ζοσέ έγινε έξαλλος με τον Κριστιάνο. Οι δυο τους «μάλωσαν» για πολλή ώρα μέσα στο γήπεδο», γράφει ο Κροάτης μέσος της Ρεάλ.

«Στην επιστροφή στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, είδα τον Ρονάλντο απελπισμένο, στα πρόθυρα του να κλάψει. Εκείνος είπε: «Το κάνω όσο καλύτερα μπορώ και εκείνος (σ.σ. Μουρίνιο) συνεχίζει να με κριτικάρει». Ο Μουρίνιο μπήκε στα αποδυτήρια και άρχισε να ασκεί κριτική στον Πορτογάλο για την ευθύνη του μέσα στο παιχνίδι. Αμφότεροι «ζεστάθηκαν» τόσο που μόνο η παρέμβαση των υπόλοιπων παικτών απέτρεψε έναν πραγματικό καυγά μεταξύ τους» προσθέτει ο Μόντριτς.
modric_0
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Λεμπρον Τζέιμς για δολοφονία Τζορτζ Φλόιντ: Νομίζατε ότι θα το βουλώσω; Μιλάω πιο δυνατά από ποτέ!

Επίθεση με πέτρες στο πούλμαν της Μπενφίκα - Τραυματίστηκαν ο προπονητής και δύο παίκτες

Forbes: Δισεκατομμυριούχος ο Κριστιάνο Ρονάλντο και... πλουσιότερος από τον Λιονέλ Μέσι!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης