Ναδάλ: «Σήμερα δεν θα ταξίδευα στη Νέα Υόρκη, δεν είναι καλό παράδειγμα οι καταστροφές στους δρόμους»

Ναδάλ: «Σήμερα δεν θα ταξίδευα στη Νέα Υόρκη, δεν είναι καλό παράδειγμα οι καταστροφές στους δρόμους»

Ο Ράφα Ναδάλ πήρε θέση για την περιπέτεια του US Open 2020 αλλά και για τις ταραχές που έχουν ξεσπάσει μετά από την δολοφονία του Τζορτ Φλόιντ

Nadal
Εάν ο Ράφα Ναδάλ έπρεπε ν' αποφασίσει σήμερα εάν θα πάει στη Νέα Υόρκη για το US Open το σίγουρο είναι πως δεν θα βλέπαμε τον νικητή του 2019 στα κορτ.

Ο 34χρόνος τενίστας έδωσε συνέντευξη και ρωτήθηκε για το US Open 2020 ξεκαθαρίζοντας πως εάν του έλεγαν να ταξιδέψει τώρα στη Νέα Υόρκη δεν θα το έκανε αλλά σε δυο μήνες θα το σκεφτεί...

«Αν με ρωτούσατε σήμερα, δεν θα πήγαινα στη Νέα Υόρκη. Αλλά σε δυο μήνες που είναι το τουρνουά δεν ξέρω πως θα είναι η κατάσταση. Ας ελπίσουμε πως όλα θα γίνουν σωστά, για να διασφαλιστεί η υγεία όλων.

Η USTA θέλει ένα ασφαλές τουρνουά και το ίδιο ισχύει και για τη γαλλική ομοσπονδία. Είμαι αισιόδοξος πως θα πάρουν τις σωστές αποφάσεις και πως θα γίνουν όλα με μεγάλη ασφάλεια. Αν όχι, δεν θα έχει νόημα. Πρέπει να δείξουμε υπευθυνότητα και να στείλουμε ένα μήνυμα στην κοινωνία, να είμαστε ένα καλό παράδειγμα για το πως πρέπει να γίνονται τα πράγματα», είπε μεταξύ άλλων ο Ισπανός τενίστας.

Φυσικά ρωτήθηκε για την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ και τις ταραχές που έχουν ξεσπάσει στις ΗΠΑ και εξέφρασε την διαφωνία του για τις καταστροφές στους δρόμους σημειώνοντας ότι θα χρειαστεί χρόνος για τις αλλαγές: «Όλοι οι άνθρωποι που θέλουμε έναν ειρηνικό και καλό κόσμο, είμαστε ενάντια στον ρατσισμό, στη φτώχεια και σε όλα τα τρομερά πράγματα που συμβαίνουν σ' αυτό τον κόσμο πολύ πιο συχνά απ' όσο θα θέλαμε.

Αλλά όταν βλέπουμε και όλες αυτές τις καταστροφές στους δρόμους, νομίζω πως δεν είναι το καλό παράδειγμα για να διαμαρτυρηθούμε.  Πιστεύω στους ανθρώπους και πραγματικά πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να επιλύσουμε τα ζητήματα.  Όλες οι βελτιώσεις στην ιστορία χρειάστηκαν χρόνο».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:


 Επαγγελματικό συμβόλαιο με Χατζηγιαννάκη ο Παναθηναϊκός


Super League 1: Στην Τούμπα διαιτητής ο Παπαπέτρου, στο ΟΑΚΑ ο Τζήλος

Guardian: «Πάνω από 37 νεκροί από κορωνοϊό λόγω του ντέρμπι του Μάντσεστερ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης