Premier League: Σήμερα η πρώτη κρίσιμη συνάντηση για την επανέναρξη

Premier League: Σήμερα η πρώτη κρίσιμη συνάντηση για την επανέναρξη

Οι περισσότερες αλλαγές, τα ουδέτερα γήπεδα, το θέμα του υποβιβασμού και το VAR, μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν στη σημερινή, πρώτη, κρίσιμη συνάντηση για την επανέναρξη της Premier League

Premier_League
Για την επανεκκίνηση, που είναι προγραμματισμένη για τις 17 Ιουνίου, προετοιμάζονται οι ομάδες της Premier League. Σήμερα (4/6), αλλά και στις 11 του μήνα, θα υπάρξουν συναντήσεις της λίγκας, προκειμένου να συζητηθούν διάφορα θέματα.

Τα ουδέτερα γήπεδα
Έπειτα από οδηγίες της αστυνομίας, κι έπειτα από καθημερινή αναθεώρηση, ορισμένα ματς θα πρέπει να παιχτούν σε ουδέτερα γήπεδα. Μέχρι αυτή την ώρα τα παιχνίδια είναι τα : Σίτι-Λίβερπουλ, Σίτι-Νιούκαστλ, Μαν. Γιουνάιτεντ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Νιούκαστλ-Λίβερπουλ, Έβερτον-Λίβερπουλ και το παιχνίδι στο οποίο θα στεφθούν πρωταθλητές οι «Reds».

Πολλές είναι οι ομάδες που διαφωνούν με αυτό και θέλουν οι αγώνες να διεξαχθούν στα γήπεδα που εχουν οριστεί εξ' αρχής.

Η ενσωμάτωση νέων παικτών
Πολλές είναι οι ομάδες, που ζητούν να μπορούν να προσθέσουν στις λίστες τους παίκτες, οι οποίοι ήταν τραυματίες, αλλά πλέον έχουν αναρρώσει, όπως και παίκτες που επιστρέφουν από δανεισμούς.

Οι πέντε αλλαγές
FIFA και IFAB έχουν επιτρέψει την πραγματοποίηση πέντε αλλαγών στο παιχνίδι, για να αποφευχθεί η επιβάρυνση των ποδοσφαιριστών, όμως ορισμένες ομάδες θεωρούν, ότι αυτό θα είναι άδικο, αφού κάποια πιο πλούσια κλαμπ με πιο γεμάτο ρόστερ, θα έχουν πλεονέκτημα.

Το θέμα του υποβιβασμού
Αρκετές είναι οι ομάδες της Premier League, κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα, που ζήτησαν να μην υπάρξει υποβιβασμός, κάτι που δεν επιτρέπει η Ομοσπονδία, που προτείνει, σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν ολοκληρωθεί η σεζόν, να διαμορφωθεί η κατάταξη με ένα σύστημα πόντων ανά ματς.

Το VAR
Κλείσιμο
Η FIFA έχει αφήσει στην ευχέρεια της κάθε λίγκας το αν θα χρησιμοποιήσει ή όχι το VAR, μέχρι το τέλος της σεζόν. Οι περισσότερες ομάδες, όμως, θεωρούν ότι θα πληγεί η αξιοπιστία του πρωταθλήματος, αν σταματήσει να χρησιμοποιείται.

Για να αλλάξει κάποιος κανόνας της Premier League, πάντως, θα πρέπει να συμφωνήσουν τουλάχιστον 14 ομάδες.



Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Ο Ντέλε Αλι μοιράζει ποδιές και «γλεντάει» τους συμπαίκτες του

Έτοιμος για ταχύτερη επιστροφή ο Μανωλάς στη Νάπολι

Βίντεο: Ποδοσφαιρικές καινοτομίες σε διεθνές επίπεδο με χρώμα... ελληνικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης