ΑΕΚ: Επέστρεψε ο Αραούχο στις προπονήσεις σε χρόνο... ρεκόρ

ΑΕΚ: Επέστρεψε ο Αραούχο στις προπονήσεις σε χρόνο... ρεκόρ

Ο Σέρχιο Αραούχο ξεπερνά τη θλάση σε χρόνο.... ρεκόρ καθώς το απόγευμα της Τρίτης μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα στα Σπάτα

araouxo
Από τη στιγμή που υπέστη τη θλάση πριν μερικές εβδομάδες ο Αργεντινός επιθετικός της ΑΕΚ είχε πεισμώσει να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό για να βοηθήσει την Ένωση στα πλέι οφ! Η σκληρή δουλειά που έριξε όλο αυτό το διάστημα και η θέλησή του να ξεπεράσει το πρόβλημα του τραυματισμού που αντιμετώπιζε απέδωσε καρπούς πιο γρήγορα από το αναμενόμενο.

Το απόγευμα της Τρίτης ο «Τσίνο» μπήκε για πρώτη φορά στο κανονικό πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και δηλώνει «παρών» για την ΑΕΚ στα πλέι οφ! Πλέον βάζει υποψηφιότητα να βρίσκεται στην αποστολή για την πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό. Βέβαια τη δεδομένη στιγμή δεν πρέπει να θεωρούμε βέβαιη τη συμμετοχή του, κάτι το οποίο θα φανεί στις επόμενες μέρες. Σίγουρα πάντως για το ματς της 2ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ ο Αραούχο θα είναι σε θέση να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.

Στο τιμ αποκατάστασης της ΑΕΚ έπειτα από αυτή την εξέλιξη επικρατεί τεράστια ικανοποίηση για τον τρόπο της αποθεραπείας και το αποτέλεσμα που υπήρξε, ενώ το ίδιο ικανοποιημένος είναι και ο Καρβουνίδης για τη δουλειά που έγινε με τις φυσιοθεραπείες του Αραούχο και τον επαγγελματισμό που έδειξε ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος δεν έχασε ούτε λεπτό. Άλλωστε το γεγονός ότι και ο ίδιος μετέφερε στους συμπαίκτες του ότι θα κάνει τα πάντα για να είναι διαθέσιμος με τον Παναθηναϊκό, τα λέει όλα από μόνο του...

Ο Νέλσον Ολιβέιρα για ακόμη μια μέρα προπονήθηκε κανονικά, κάτι που δείχνει ότι όλα κυλούν ομαλά και στη δική του περίπτωση, με τον Καρέρα να τον προορίζει για βασικό στο ντέρμπι με τους «πράσινους». Ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε το συντηρητικό πρόγραμμα που ακολουθεί, ενώ από σήμερα και ο Φοίβος Μπότος ξεκίνησε το πρόγραμμα αποκατάστασης μετά την επέμβαση καθαρισμού που είχε υποβληθεί στο γόνατο.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν την Τετάρτη στις 20:30 στο ΟΑΚΑ, όπου θα λάβει χώρα και δίτερμα, προκειμένου να πατήσουν ξανά το χορτάρι του συγκεκριμένου γηπέδου ενόψει της έναρξης των πλέι οφ.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Βλαχοδήμος: «Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα»

Κλοπ: «Μου έχει λείψει απίστευτα το ποδόσφαιρο»

Παναθηναϊκός: Επιμένουν οι Ισπανοί για συμφωνία Καλάθη με Μπαρτσελόνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης