Bundesliga, Κολωνία - Λειψία 2-4: Πιο κοντά στο σεντόνι οι Ταύροι

Bundesliga, Κολωνία - Λειψία 2-4: Πιο κοντά στο σεντόνι οι Ταύροι

Ένα βήμα πιο κοντά στο σεντόνι η Λειψία, η οποία επικράτησε 4-2 της Κολωνίας εκτός έδρας και βρέθηκε ξανά στην 3η θέση

red_bull
Η Λειψία άφησε στην άκρη τη γκέλα με τη Χέρτα, πέρασε νικηφόρα από την Κολωνία (4-2) και βρέθηκε ξανά στο +2 από την 4η Λεβερκούζεν. Οι Ταύροι ήταν ουσιαστικοί, έκαναν ό,τι ήθελαν στην επίθεση και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους γηπεδούχους. Κάκιστη αμυντικά η Κολωνία, έχει δεχθεί 11 γκολ σε τέσσερα ματς.

Κολωνία - Λειψία (2-4)  Bundesliga 2019/20 - 1/6/2020 | COSMOTE SPORT


Η Λειψία μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 4ο λεπτό πλησίασε το γκολ, ο Βέρνερ βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Χορν με υπέροχη επέμβαση κράτησε το μηδέν. Οι γηπεδούχοι γλίτωσαν και... απάντησαν με γκολ στο 7΄. Από το σουτ του Ρετσμπεκάι η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, ο Κόρδοβα πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε με ιδανικό πλασέ. Η Λειψία ανέλαβε τον έλεγχο, έγινε πιο κινητική, πίεσε και στο 20ο λεπτό έφερε το ματς στα ίσα. Ο Ανχελίνο έκανε υπέροχη σέντρα και ο Σικ με εξαιρετική κεφαλιά πέτυχε το 1-1. Η Κολωνία έχασε με τραυματισμό τον σκόρερ της και δημιουργικά φάνηκε ακίνδυνη για να απειλήσει την αντίπαλό της. Αντίθετα, η Λειψία είχε την ουσία και στο 38' πήρε το προβάδισμα. Φανταστική κάθετη μπαλιά από τον Λάιμερ για τον Νκουκού, ο οποίος έσκαψε την μπάλα πάνω από τον Χορν για το 2-1.

Οι Ταύροι μπήκαν πολύ δυνατά στην επανάληψη και στο 50' βρήκαν δίχτυα. Ο Γκουλάτσι μπλόκαρε κι έκανε... ασίστ στον Βέρνερ, ο οποίος με άψογο τελείωμα πέτυχε το 3-1, φτάνοντας παράλληλα τα 25 γκολ! Επτάλεπτο - φωτιά, αφού στο 55' ο Μοντέστ με καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή έβαλε την ομάδα ξανά στο κόλπο! Ωστόσο, πριν ο Γκίσντολ αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, είδε τη Λειψία να «κλειδώνει» τη νίκη, μιας και στο 57' ο Ολμο με ξερό σουτ πέτυχε το πρώτο του στη Bundesliga, διαμορφώνοντας το 4-2. Από το σημείο εκείνο κι έπειτα, οι Ταύροι έκαναν ό,τι ήθελαν στο ματς. Στο 59' Σικ και Βέρνερ έχασαν διπλή ευκαιρία, στο 77' ο Ολμο από θέση βολής αστόχησε, όπως και στο 79' ο Βέρνερ! Ούτε στις καθυστερήσεις ο Σάμπιτζερ κατάφερε να σκοράρει...

Κολωνία: Χορν, Τσίχος, Λέιστνερ, Σμιτζ (75' Μέρε), Γιάκομπς (75' Τερόντε), Κάτερμπαχ, Κάιντς (58΄Ντρέξλερ), Εκτορ, Σκίρι, Ρετσμπεκάι (58΄ Τίλμαν), Κόρδοβα (24' Μοντέστ)

Λειψία: Γκουλάτσι, Κλόστερμαν, Ανχελίνο, Μουκιέλε, Ουπαμεκανό, Σάμπιτζερ, Λάιμερ (59' Ανταμς), ΝΚουνκού, Όλμο (84΄Φόρσμπεργκ), Βέρνερ, Σικ (68΄Χαϊντάρα)

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Euro 2004: Η UEFA θυμήθηκε τον θρίαμβο της Ελλάδας στην Πορτογαλία

Βίντεο: Ο σταρ του NBA Τζέι Αρ Σμιθ έδειρε τον τύπο που έσπασε το παράθυρο στο αυτοκίνητο του!

Η ΤΣΣΚΑ ανανέωσε για ακόμα 3 χρόνια το συμβόλαιο του Τζέιμς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης