Champions League: Σκέψεις για μεταφορά του τελικού εκτός Κωνσταντινούπολης

Champions League: Σκέψεις για μεταφορά του τελικού εκτός Κωνσταντινούπολης

Αναπόφευκτη μοιάζει πλέον η... μετακόμιση του τελικού του φετινού Champions League μακριά από την Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα και με τους New York Times

konstantinoupoli
Θέμα χρόνου είναι πλέον η ανακοίνωση της... μετακόμισης του τελικού του φετινού Champions League από την Κωνσταντινούπολη σε άλλη ευρωπαϊκή πόλη. Μετά τα σενάρια περί Final 4 στην Γερμανία και την αναφορά στη Λισσαβόνα ως εναλλακτική έδρα, ήρθαν και οι New York Times να... αφαιρέσουν το μεγάλο ραντεβού από την τουρκική πόλη.

Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, η οποία επικαλείται άνθρωπο εκ των έσω και με γνώση για το συγκεκριμένο ζήτημα, ο τελικός δεν θα διεξαχθεί στην Πόλη, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η εν λόγω πηγή υποστηρίζει ότι η τελική απόφαση θα ανακοινωθεί στις 17 Ιουνίου, όταν και θα λάβει χώρα η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA, αφού μέχρι τότε θα υπάρχουν συζητήσεις με τις εναλλακτικές έδρες.

Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία θα έχει περαιτέρω συζητήσεις με τους Τούρκους παράγοντες την επόμενη εβδομάδα, ώστε να καταλήξουν σε συμφωνία για... μετακόμιση του τελικού, ο οποίος θα διεξαχθεί στην Πόλη σε ένα απο τα επόμενα χρόνια.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μπακογιάννης: «Δουλεύουμε πάνω σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την Διπλή Ανάπλαση»

LaLiga: Επίσημη επιστροφή στις 11 Ιουνίου, τον Σεπτέμβρη η νέα σεζόν!

Χαρίλαος Τρικούπης και Διαγόρας Δρυοπιδέων ανεβαίνουν στην Basket League
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης