Μουντιάλ γυναικών: Έχασε λεφτά στο στοίχημα, απείλησε αθλήτρια και συνελήφθη

Μουντιάλ γυναικών: Έχασε λεφτά στο στοίχημα, απείλησε αθλήτρια και συνελήφθη

Μια απίστευτη ιστορία από το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου γυναικών που έγινε το 2019 στη Γαλλία αποκάλυψε η τερματοφύλακας της Εθνικής Σουηδίας Χέντβιγκ Λίνταλ

Lidahl
Στις 29 Ιουνίου 2019 το Roazhon Park στη Ρεν της Γαλλίας, φιλοξένησε τον προημιτελικό του Μουντιάλ γυναικών μεταξύ της Γερμανίας και της Σουηδίας.

Οι Γερμανίδες ήταν το ακλόνητο φαβορί καθώς από το 1995 δεν είχαν χάσει ποτέ από τις Σουηδέζες. Κι όταν προηγήθηκαν στο σκορ όλοι πίστεψαν ότι θα είχαν μια εύκολη βραδιά, ωστόσο η Σουηδία έκανε την ανατροπή και πήρε την πρόκριση επικρατώντας με 2-1.

Η Σουηδία κατέκτησε τελικά την 3η θέση στη διοργάνωση, όμως για την τερματοφύλακα της ομάδας Χέντβιγκ Λίνταλ το τουρνουά θα μείνει αξέχαστο για έναν άλλο λόγο.

Μετά τη νίκη επί της Γερμανίας η Λίνταλ έλαβε στους λογαριασμούς τους στα social media απειλητικά μηνύματα του στιλ «θα σε βιάσω, θα σε πετσοκόψω, θα πεθάνεις σαν σκυλί».

Η Σουηδέζα κίπερ αμέσως ενημέρωσε τους υπευθύνους της ομάδας και την UEFA, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη της σε τηλεοπτικό σταθμό στην πατρίδα της συμπληρώνοντας ότι μέχρι το τέλος του τουρνουά ένιωθα φόβο σε κάθε μου κίνηση.

Κι ο φόβος εξακολουθεί να υπάρχει παρόλο που πριν λίγους μήνες ο δράστης συνελήφθη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Κι όπως αποδείχθηκε ήταν παίκτης του στοιχήματος ο οποίος είχε ποντάρει μια περιουσία στη νίκη της Γερμανίας αλλά η Λίνταλ με τις επεμβάσεις της τον έστειλε στον... κουβά.



Ειδήσεις σήμερα: 

«Έξαλλος» και «θυμωμένος» και ο Σκότι Πίπεν για το Last Dance και τον Μάικλ Τζόρνταν

Έσπασε τα κοντέρ τηλεθέασης το «Last Dance» στο Netflix

Πορτογαλία: «Πράσινο φως» για εννέα γήπεδα

Παρί Σεν Ζερμέν: Τέλη Ιουνίου επιστρέφει στις προπονήσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης