Επίσημο: Ανανέωσε με Νόιερ μέχρι το 2023 η Μπάγερν

Επίσημο: Ανανέωσε με Νόιερ μέχρι το 2023 η Μπάγερν

Κάτω από τα δοκάρια της Μπάγερν Μονάχου αναμένεται να κρεμάσει τα γάντια του ο Μάνουελ Νόιερ, ο οποίος έβαλε τέλος στο σίριαλ του χειμώνα και επέκτεινε το συμβόλαιό του έως το 2023, όταν θα είναι 37 ετών

neuer
Κάτω από τα δοκάρια της Μπάγερν Μονάχου αναμένεται να κρεμάσει τα γάντια του ο Μάνουελ Νόιερ, ο οποίος έβαλε τέλος στο σίριαλ του χειμώνα και επέκτεινε το συμβόλαιό του έως το 2023, όταν θα είναι 37 ετών.

Στην εστία της Μπάγερν Μονάχου αναμένεται να πάρει... σύνταξη ο Μάνουελ Νόιερ. Το σίριαλ του χειμώνα έλαβε και τυπικά τέλος, αφού ο 34χρονος αρχηγός των Βαυαρών και της Εθνικής Γερμανίας ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Μπάγερν έως το 2023.

Όταν, δηλαδή, ο σπουδαίος τερματοφύλακας θα είναι 37 ετών και θα σκέφτεται σοβαρά πλέον το φινάλε μιας λαμπρής καριέρας, η οποία μοιράζεται μεταξύ Σάλκε (2006-2011) και Μπάγερν (2011-....), με εφτά πρωταθλήματα, πέντε κύπελλα, ένα Champions League, ένα ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και ένα Μουντιάλ Συλλόγων.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014 με τα Πάντσερ «είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο και ο αρχηγός μας», υποστήριξε ο εκτελεστικός διευθυντής Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, με τον μελλοντικό διάδοχό του, Όλιβερ Καν, να προσθέτει ότι «ο Μάνουελ έστειλε ένα δυνατό μήνυμα με αυτή την επέκταση συμβολαίου».

Ο Νόιερ, από την πλευρά του, υποστήριξε ότι «στην διάρκεια των εβδομάδων καραντίνας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, δεν ήθελα να πάρω κάποια απόφαση γιατί κανείς δεν ήξερε εάν, πότε και πώς θα συνεχιζόταν το ποδόσφαιρο της Bundesliga. Ήταν σημαντικό για εμένα να συνεχίσω να δουλεύω με τον προπονητή τερματοφυλάκων μας Τόνι Ταπάλοβιτς. Τώρα που το θέμα λύθηκε, κοιτάω το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία. Νιώθω πολύ άνετος και σαν στο σπίτι μου στην Βαυαρία. Η Μπάγερν είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιρικούς συλλόγους στην Ευρώπη».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Νίκος Παππάς: Πειθαρχημένος μόνο στους δικούς του κανόνες

Γιατί ο πρόεδρος της UEFA δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια;

Καρέρα στους παίκτες: «Έχουμε δύο στόχους, οι... διακοπές τελείωσαν»

Μάτζικ: «Ο Γιάννης θα ήταν άνετα σταρ στην εποχή μου»


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης