Ο Άρης στέλνει φάκελο συμμετοχής στο Eurocup

Ο Άρης στέλνει φάκελο συμμετοχής στο Eurocup

Ο Άρης θα στείλει φάκελο (πρόθεσης) συμμετοχής στο Eurocup της επόμενης περιόδου, έχοντας ολοκληρώσει τον κύκλο επαφών με τους επικεφαλής της διοργανώτριας αρχής

aris
Η ιδέα της επιστροφής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στριφογύριζε στο μυαλό των ανθρώπων του Άρη από τις πρώτες επαφές που έλαβαν χώρα μετά τη διακοπή του Πρωταθλήματος. Είναι αλήθεια ότι πρόκειται για μια απόφαση της οποίας το επίπεδο ρίσκο δεν είναι μικρό, υπό την έννοια ότι κάθε ομάδα οφείλει να πληροί συγκεκριμένες προϋποθέσεις και ταυτόχρονα να έχει τη δυνατότητα ανάληψης του οικονομικού βάρους. Δηλαδή, να βρει τρόπο εξασφάλισης των εξόδων συμμετοχής (σ. σ. ταξίδια, διαμονή στο εξωτερικό, έξοδα αγώνα κ. α.) και ταυτόχρονα να δημιουργήσει ανταγωνιστικό ρόστερ το οποίο θα έχει τη δυναμική ούτως ώστε να ανταποκριθεί σε τουλάχιστον δύο διοργανώσεις.

Στο τελευταίο διάστημα, τα μέλη του προσωρινού διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ έβαλαν κάτω όλα τα δεδομένα και αποφάσισαν να προχωρήσουν την υπόθεση, έχοντας καταλήξει στην απόφαση επιστροφής της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Προς αυτήν την κατεύθυνση, έγιναν επαφές με την Euroleague με σκοπό τη συμμετοχή στο Eurocup της επόμενης περιόδου και σύμφωνα με πληροφορίες είναι θέμα ωρών χρόνου η αποστολή του σχετικού φακέλου για την πρόθεση συμμετοχής στη συγκεκριμένη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Εξάλλου, η σχετική προθεσμία εκπνέει αύριο (20/5).

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι καιρό τώρα, οι Θεσσαλονικείς περίμεναν την τελεσφόρηση διαπραγματεύσεων με εταιρία (η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της αθλητικής ένδυσης) η οποία είχε θέσει ως προϋπόθεση έναρξης συνεργασίας, την παρουσία της ομάδας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Συμφωνία δεν έχει κλείσει, προφανώς όμως οι «κίτρινοι» έκαναν το βήμα που χρειάζεται ούτως ώστε να πείσουν τους υπευθύνους της εταιρίας για να γίνει το deal το οποίο θα αφορά τον ρουχισμό της ομάδας αλλά κι ένα ποσό το οποίο απλά θα εξασφαλίσει τα έξοδα συμμετοχής στο BCL.

Η δήλωση πρόθεση συμμετοχής δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο Άρης θα αγωνιστεί στο Eurocup της επόμενης περιόδου. Προφανώς για να φτάσει στο σημείο αποστολής φακέλου, προηγήθηκαν συζητήσεις, η τελική απόφαση ανήκει όμως στους επικεφαλής της διοργανώτριας αρχής.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

UEFA: «Ενδεικτική ημερομηνία η 3η Αυγούστου για το φινάλε των πρωταθλημάτων»

Bundesliga: Παίκτες της Σάλκε συμμετείχαν παράνομα σε τοπικό τουρνουά ποδοσφαίρου

As: Ολοταχώς για μονά ματς σε Champions και Europa League τον Αύγουστο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης