Bundesliga, Ουνιόν Βερολίνου – Μπάγερν 0-2: Μουδιασμένη, αλλά ξανά στο +4

Bundesliga, Ουνιόν Βερολίνου – Μπάγερν 0-2: Μουδιασμένη, αλλά ξανά στο +4

Αν και ήταν ξεκάθαρη η παντελής δυνατότητα να παίξει καλά και με ρυθμό, η Μπάγερν βρήκε τον τρόπο να περάσει με 0-2 από την Ουνιόν και να επαναφέρει τη διαφορά της από τη Ντόρτμουντ - Δείτε τα γκολ

bayern
Μπάλα καλή δεν έπαιξε. Μόνο ο Μίλερ φάνηκε να βρίσκεται παραδόξως, σε εξαιρετική κατάσταση. Ωστόσο, ακόμα και με το αναμενόμενο μουδιασμένο παιχνίδι της, η Μπάγερν κατάφερε να περάσει με 0-2 από το Βερολίνο και με τη νίκη της επί της Ουνιόν να βρεθεί έπειτα από λίγες ώρες και πάλι στο +4 από τη 2η Ντόρτμουντ.

Ουνιόν Βερολίνου - Μπάγερν Μονάχου (0-2) Highlights - Bundesliga 2019/20 - 17/5/2020 | COSMOTE SPORT



Οι Βαυαροί είχαν ένα ακυρωμένο γκολ για ελάχιστα χιλιοστά στο γόνατο του Μίλερ (19’), αλλά στο 40’ τους δόθηκε πέναλτι, με τον Λεβαντόφσκι να κάνει το 4x4 από την άσπρη βούλα και να φτάνει τα 26 γκολ στο πρωτάθλημα και τα 40 συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις για 5η διαδοχική σεζόν (σ.σ.: φέτος σε 13 ματς λιγότερα από πέρσι).

Το ματς δεν είχε καθόλου ρυθμό, η Ουνιόν απλά προσπαθούσε να μην μεγαλώσει η ήττα της, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει ακόμα ένα γκολ, καθώς ο Παβάρ με κεφαλιά από κόρνερ (80’) κλείδωσε το τρίποντο για τους φιλοξενούμενους, που μπήκαν με το δεξί στην επιστροφή τους στον κόσμο της μπάλας μετά την καραντίνα του κορωνοϊού.

Ουνιόν Βερολίνου (Ουρς Φίσερ): Γκίκιεβιτς, Σούμποτιτς, Χούμπνερ, Τρίμελ, Λεντς, Αντριχ (71’ Γκέντνερ), Σλότερμπεκ, Πρέμελ (85’ Κρόος), Μπίλτερ (85’ Ράιερσον), Ούτζα (71’ Αντερσον), Ινγκβαρτσεν (81’ Μέες)

Μπάγερν (Χάνσι Φλικ): Νόιερ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Κίμιχ, Παβάρ, Τιάγκο, Γκορέτσκα (71΄ Κομάν), Ντέιβις, Γκνάμπρι (85’ Πέρισιτς), Μίλερ (89’ Κιζάνς), Λεβαντόφσκι.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Δεν έχει πει «ναι» στην Ίντερ ο Βαγιαννίδης

Τσιγκρίνσκι: «Δεν ανησυχώ για τις συζητήσεις με την ΑΕΚ»

Τα βρήκε με Ομάρ ο Ολυμπιακός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης