Παναθηναϊκός: Ο Πασκουάλ θέλει στη Ζενίτ τον Καλάθη

Παναθηναϊκός: Ο Πασκουάλ θέλει στη Ζενίτ τον Καλάθη

Ο Τσάβι Πασκουάλ θέλει τον Νικ Καλάθη στη Ζενίτ και ήδη έκανε μια διερευνητική επαφή προκειμένου να μετακομίσει στην Αγία Πετρούπολη σε περίπτωση που τελικά μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό

paskoual_kalathis
Έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά είναι ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού και νυν της Ζενίτ, Τσάβι Πασκουάλ όσον αφορά τον Νικ Καλάθη.

Μπορεί να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το τοπίο όσον αφορά το μέλλον του αρχηγού των «πρασίνων αλλά από τη στιγμή που υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να ανοίξει (ξανά) την πόρτα της εξόδου και να αποχωρήσει από την ομάδα ύστερα από την δεύτερη θητεία του στο ΟΑΚΑ, οι «μνηστήρες» άρχισαν ήδη το «κυνήγι» της απόκτησής του.

Ο Πασκουάλ γνωρίζει καλά τον Καλάθη από την κοινή τους συνύπαρξη στον Παναθηναϊκό. Ο Καλάθης γνωρίζει καλά τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται ο Καταλανός τεχνικός, όπερ και σημαίνει ότι σε περίπτωση αποχώρησης, η Ζενίτ αναμένεται να έχει και έναν ακόμη λόγο για την απόκτησή του. Πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που δεν θα υπάρχει το οικονομικό «αγκάθι» στη μέση.

Η Gazprom αναμένεται να εγγυηθεί «χρυσό συμβόλαιο» στον αρχηγό του Παναθηναϊκού και δεν αποκλείεται να κάνει πραγματικότητα μια τεράστια μεταγραφή. Προς το παρόν ωστόσο δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Κάτι που θα φανεί ύστερα από την οριστικοποίηση του budget της Ζενίτ, όπως επίσης και από την διοργάνωση στην οποία θα λάβει μέρος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Πασκουάλ θα ήθελε τον Καλάθη στην Αγία Πετρούπολη τη νέα σεζόν και γι' αυτό ακριβώς επικοινώνησε μαζί του πριν από 2-3 μέρες.

Βέβαια δεν είναι και ο μοναδικός αφού εδώ και ένα 24ωρο έχει βγει στην επιφάνεια και το «ζεστό» ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα ενώ τα πάντα θα εξαρτηθούν από τη στιγμή που ανοίξει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τα χαρτιά του και μετά.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κόμπι: Αιτία θανάτου το τραύμα από αμβλύ αντικείμενο

Μαρσέιγ: «Τελειώνει» ο Βίλας-Μπόας, σενάρια για Ζαρντίμ στον πάγκο

Βρήκε τον αντι-Ινσούα ο Ρόκα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης