Τζόκοβιτς: «Μπορεί να παίζω μέχρι τα 40 μου και να σπάσω τα ρεκόρ»

Τζόκοβιτς: «Μπορεί να παίζω μέχρι τα 40 μου και να σπάσω τα ρεκόρ»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δήλωσε πως θέλει να... σπάει τα ρεκόρ του Ρότζερ Φέντερερ

tzokovic
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατέκτησε στις αρχές του 2020 το 17ο Grand Slam του στη Μελβούρνη και είναι στην 3η θέση της σχετικής λίστας αλλά και ο πιο μικρός στην ηλικία.

Ο Φέντερερ που έχει 20 είναι γεννημένος το 1981, ο Ναδάλ με 19 το 1986 και ο "Νόλε" το 1987. Όπως είναι φυσικά όλοι αναρωτιούνται εάν ο Νόβακ θα μπορέσει να ξεπεράσει το ρεκόρ των 20 Grand Slam αλλά και το ρεκόρ των 310 εβδομάδων στο Νο1 που ανήκουν στον Ελβετό.

Σε συνέντευξη του  στην τηλεοπτική εκπομπή In Depth with Graham Bensinger o Σέρβος δήλωσε πως μπορεί να τα σπάσει και πως ίσως θα παίξει έως τα 40 του φυσικά με συντήρηση και μόνο στα μεγάλα τουρνουά.

«Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου. Αυτό πηγάζει από την αυτοπεποίθηση που πάντα έχω, επειδή κάνω αυτό που αγαπάω περισσότερο. Φυσικά, έπρεπε να θυσιάσω πολλά πράγματα και πάντα ήθελα να περνάω περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου, με τα παιδιά μου.

 Πιστεύω πως μπορώ να κερδίσω τα περισσότερα Grand Slam και να σπάσω το ρεκόρ με τις περισσότερες εβδομάδες στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης. Αυτοί είναι σίγουρα οι δυο μεγαλύτεροι στόχοι μου. Αλλά δεν είναι και τα μόνα πράγματα που μου δίνουν κίνητρο. Αυτό που με γεμίζει καθημερινά, έχει να κάνει περισσότερο με την προσωπική μου βελτίωση και ανάπτυξη», είπε ο Τζόκοβιτς και συνέχισε: "Δεν πιστεύω στα όρια.

Τα όρια είναι απλά μια ψευδαίσθηση του μυαλού. Θέλω να παίξω πολύ ακόμα, αλλά την ίδια στιγμή πρέπει να διατηρήσω και κάποιες συγκεκριμένες ρουτίνες για να παραμείνω υγιής.Ο αριθμός των τουρνουά που θα παίζω θα μειωθεί σύντομα. Μπορεί να παίζω και μέχρι τα 40, αλλά πιθανότατα θα είμαι στραμμένος μόνο στα μεγαλύτερα τουρνουά».

Novak Djokovic: I will have grand slam record
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Super League 1: O ΕΟΔΥ προτείνει καραντίνα 5 ημερών στις ομάδες για κορωνοϊό

Κύπρος: Τέλος η ποδοσφαιρική σεζόν για φέτος

Η ΕΠΟ είναι αποφασισμένη να πάει για εκλογές τον Ιούλιο!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης