Απολαυστικός Λόπες για Ολιβέιρα: «Όταν άρχισε να μου μιλάει, ξεκίνησε και να σκοράρει»!

Απολαυστικός Λόπες για Ολιβέιρα: «Όταν άρχισε να μου μιλάει, ξεκίνησε και να σκοράρει»!

Σε ένα απόσπασμα συνέντευξης με τους Πορτογάλους της ΑΕΚ στο πορτογαλικό δίκτυο Canal 11, ο Έλντερ Λόπες δίνει ρεσιτάλ γέλιου, κάνοντας μεταξύ άλλων πλάκα και στον Νέλσον Ολιβέιρα

Lopez
Το πορτογαλικό τηλεοπτικό δίκτυο Canal 11 είχε βρεθεί πριν την κρίση του κορονοϊού στα Σπάτα για να πάρει συνέντευξη από τους τέσσερις Πορτογάλους της ΑΕΚ. Τους Αντρέ Σιμόες, Νέλσον Ολιβέιρα, Έλντερ Λόπες και Παουλίνιο. Το Canal 11 μέσω των social media έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες αστείες στιγμές της συνέντευξης με πολύ γέλιο, όπου ο Έλντερ Λόπες δίνει ρεσιτάλ, μαζί με τον Νέλσον Ολιβέιρα, με τον οποίο... σπάει και πλάκα!

«Υπάρχουν κάποιοι που το θεωρούν τυχαίο, νομίζω έγινε επειδή ήρθα εγώ», λέει αστειευόμενος ο Λόπες στον Πορτογάλο δημοσιογράφο που τον ρώτησε πως κρίνει το γεγονός ότι η επιστροφή της ΑΕΚ στους τίτλους συνδυάστηκε με τον ερχομό του στην ομάδα.

Έπειτα ο Πορτογάλος μπακ συνεχίζει τα αστεία λέγοντας: «Λένε ότι είμαι ο καλύτερος, αλλά θα πρέπει να ρωτήσεις τον προπονητή», ενώ, όταν καλείται να σχολιάσει τον Νέλσον Ολιβέιρα, τονίζει με χιουμοριστικό τρόπο:

«Ο Νέλσον; Μπορώ να πω ότι εγώ τον έκανα παίκτη, ξεκάθαρα. Ένα πολύ μικρό και ντροπαλό αγόρι ήρθε εδώ και δεν μίλαγε σε κανέναν. Πήγα και του είπα: "Τι γίνεται; Είσαι Πορτογάλος και δεν μας μιλάς...". Από τότε που άρχισε να μιλάει και να προπονείται μαζί μου, ξεκίνησε να σκοράρει. Αυτή είναι η πραγματικότητα»!

Αμέσως βέβαια ο Ολιβέιρα πήρε τη δική του ρεβάνς απευθυνόμενος στον Έλντερ Λόπες: «Δίνει ασίστ στους Έλληνες, αλλά με εμένα, που είμαι πιο έμπειρος, είναι δύσκολο. Κλέβω όλες τις μπαλιές του, τον ξέρω καλά»!

Στη συνέχεια τον λόγο παίρνει ξανά ο Λόπες, ο οποίος συνεχίζει τον χαβαλέ, λέγοντας πως δεν βρίσκει τον λόγο που δεν αγωνίζεται σε έναν από τους μεγάλους συλλόγους της Πορτογαλίας, όπως η Μπενφίκα, ή γιατί δεν καλείται στην Εθνική Πορτογαλίας:

Κλείσιμο
«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έπαιξα ποτέ σε έναν από τους μεγάλους της Πορτογαλίας. Πραγματικά με αυτό που βλέπω... Τώρα όμως που το Canal 11 δείχνει αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, μπορώ να παίξω σε διαφορετικές θέσεις... Ε, Βιέιρα (σ.σ. πρόεδρος της Μπενφίκα); Ξέχασα επίσης να πω στον Φερνάντο Σάντος να με καλέσει. Δεν απαντάς στα e-mail μου»!

Το απόσπασμα από τη συνέντευξη που ανέβασε το Canal 11 στα social media:



Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Κλείνει Γκόρι ο Παναθηναϊκός

Βέλλιος: «Η Super League μας ζητάει να παίξουμε σχεδόν τζάμπα»

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Απαιτούμε να τελειώσουν οι διοργανώσεις στα γήπεδα»

La Liga: Πέντε επιβεβαιωμένα κρούσματα στις δύο κατηγορίες της Ισπανίας


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης