Σπανταφόρα: «Δεν έχει καταλάβει την σοβαρότητα του ιού, όποιος νομίζει ότι μπορεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα»

Σπανταφόρα: «Δεν έχει καταλάβει την σοβαρότητα του ιού, όποιος νομίζει ότι μπορεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα»

Ο Υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, Βιντσέντζο Σπανταφόρα, τόνισε πως μετά τα νέα κρούσματα κορωνοϊού τα οποία βρέθηκαν σε ομάδες, το μέλλον της Serie A παραμένει αβέβαιο

Spantafora2
Στην Ιταλία ήδη αρκετές ομάδες της Serie A, έχουν αρχίσει τις ομαδικές προπονήσεις τηρώντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Ωστόσο, η Σαμπντόρια είναι από τις ελάχιστες εξαιρέσεις καθώς δεν έχει προτίθεται να επιστρέψει στις προπονήσεις μετά τα τεστ τα οποία έδειξαν ότι στο ποδοσφαιρικό τμήμα υπάρχουν νέα τέσσερα κρούσματα του Covid-19.

Παρ' όλα αυτά ο Υπουργός Αθλητισμού της χώρας, Βιντσέντζο Σπανταφόρα, τόνισε πως την επόμενη θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του ώστε να βρεθεί μία λύση στο φετινό πρωτάθλημα.

«Τα τελευταία νέα, όπου παίκτες βρέθηκαν θετικοί στον ιό δεν είναι ευχάριστα» ανέφερε αρχικά στο "SeilaTV Bergamo", για να συνεχίσει: «Μέχρι να γνωρίζουμε ποια είναι η εξέλιξη της κρίσης για την υγεία, δεν μπορούμε να δώσουμε μια συγκεκριμένη απάντηση. Η λέξη κλειδί, συμπεριλαμβανομένης της πρόσφατης συνάντησης με την επιστημονική επιτροπή για τη συζήτηση του πρωτοκόλλου είναι "σύνεση". Προφανώς, αυτό που συνέβη τις τελευταίες 24 ώρες σίγουρα δεν βοηθάει.

Την επόμενη εβδομάδα, πριν από τις 18 Μαΐου, θα μπορέσουμε να πούμε με ασφάλεια το μέλλον του πρωταθλήματος. Όποιος αστειεύεται ότι μπορούμε απλώς να επανέλθουμε στην κανονικότητα δεν έχει καταλάβει σαφώς τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Θα κάνω ό,τι μπορώ για να διασφαλίσω ότι θα γίνει μια ευκαιρία για μεταρρύθμιση του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού».


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

NBA: Παίζει το σενάριο να συνεχιστεί το πρωτάθλημα σε 2 πόλεις

Ποινή-βόμβα της FIFA στον Άρη: Απαγόρευση μεταγραφών για έναν χρόνο!

Ατλέτικο Μαδρίτης: Θετικός στον κορωνοϊό ο Λόντι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης