RMC Sport - Champions League: Στις 8 Αυγούστου το Γιουβέντους-Λιόν

RMC Sport - Champions League: Στις 8 Αυγούστου το Γιουβέντους-Λιόν

Βρέθηκε ημερομηνία για το δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για την φάση των «16» του Champions League, όπως μεταφέρει το έγκυρο γαλλικό Μέσο «RMC Sport»

juve_lyon
Την ημερομηνία που θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός ανάμεσα σε Γιουβέντους και Λιόν για την φάση των «16» του Champions League, αλλά και το πρώτο ματς της Παρί Σεν Ζερμέν για τα προημιτελικά αποκαλύπτει το «RMC Sport».

Όπως αναφέρει σχετικά το έγκυρο γαλλικό Μέσο, στις 8 Αυγούστου αναμένεται να διεξαχθεί η ρεβάνς του Γιουβέντους-Λιόν στο Τορίνο απ’ όπου θα προκύψει η ομάδα που θα προκριθεί στα προημιτελικά (σσ. οι Γάλλοι είχαν επικρατήσει 1-0 στο πρώτο ματς).

Στο ίδιο κείμενο, γίνεται γνωστό πως η Παρί Σεν Ζερμέν θα δώσει το πρώτο της ματς για τα προημιτελικά μερικές ημέρες αργότερα, σε μία ημερομηνία εκ των 10-11-12 Αυγούστου.

Η UEFA είχε τηλεδιάσκεψη σήμερα με μέλη κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων και τους ενημέρωσε για τα παραπάνω γεγονότα, ενώ τους ανέφερε ξανά πως πρέπει να ολοκληρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα πρωταθλήματα.

Μάλιστα, θα ήταν προτιμότερο η αυλαία να πέσει στο τέλος του Ιουλίου, ώστε μέσα στον Αύγουστο να διεξαχθούν τα υπόλοιπα παιχνίδια για το Champions League και το Europa League.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης