El Mundo Deportivo: «Είπε όχι σε 100 εκατ. από Παρί ο Νεϊμάρ, θέλει Μπαρτσελόνα»

El Mundo Deportivo: «Είπε όχι σε 100 εκατ. από Παρί ο Νεϊμάρ, θέλει Μπαρτσελόνα»

Αποφασισμένος να επιστρέψει στην Βαρκελώνη και την Μπαρτσελόνα είναι ο Νεϊμάρ και το δείχνει με κάθε τρόπο λέγοντας όχι σε μυθική πρόταση της Παρί

Neymar2
Ο Νεϊμάρ θέλει σαν τρελός να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα και το δείχνει. Σύμφωνα με την El Mundo Deportivo, ο Βραζιλιάνος σταρ απέρριψε πρόταση της Παρί για επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το 2022.

Οι Παριζιάνοι πρόσφεραν στον 27χρονο άσο μόνο ως πριμ υπογραφής 100 εκατ. ευρώ, ενώ θα διατηρούσαν τις αποδοχές του στα προ πανδημίας επίπεδα αγγίζοντας τα 50 εκατ. ευρώ ετησίως μαζί με τα μπόνους.

Ο Νεϊμάρ, ωστόσο, είπε «όχι» και μάλιστα φέρεται να έχει ενημερώσει τους Καταλανούς πως θα επέστρεφε στην Μπαρτσελόνα με το προηγούμενο συμβόλαιό του, που δεν ξεπερνούσε τα 25-30 εκατ. ευρώ συνολικά.

Το εμπόδιο, φυσικά, είναι το συμβόλαιό του με την Παρί. Το γαλλικό κλαμπ ακόμη κι αν συμβιβαστεί με την άρνηση του Νεϊμάρ να υπογράψει επέκταση, δεν θέλει να δει την επένδυση 222 εκατ. ευρώ που έκανε για την αγορά του το 2017 να πηγαίνει στο βρόντο και θέλει να κάνει όσο το δυνατό μεγαλύτερη απόσβεση.

Στο υπάρχον οικονομικό περιβάλλον λόγω κορωνοϊού αυτό γίνεται πιο δύσκολο, ενώ όσο πλησιάζει στη λήξη το συμβόλαιο του Νεϊμάρ η διαπραγματευτική ισχύς των Παριζιάνων θα μειώνεται.

Πηγή:www.sport-fm.gr


Ειδήσεις σήμερα:

«Last Dance»: Οι αντιδράσεις των NBAers για το 5ο & 6ο επεισόδιο

Premier League: Σαμποτάζ στην επανέναρξη για να αποφύγουν τον υποβιβασμό

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο Κορωπί μετά από 52 μέρες

Έχει «κόλλημα» ο ΛεΜπρόν με τα μοντέλα του Instagram; Πριν τη Ζαμόρα ήταν η... Μπους

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης