«Ποτέ δεν μου είπε ο Τζόρνταν ότι δεν θέλει τον Τόμας στην Dream Team»

«Ποτέ δεν μου είπε ο Τζόρνταν ότι δεν θέλει τον Τόμας στην Dream Team»

Ο Ροντ Θορν, ο οποίος ήταν μέλος της επιτροπής για την Dream Team, τόνισε ότι ο Μάικλ Τζόρνταν ποτέ δεν του είπε τι να κάνει με τον Αϊζάια Τόμας και την Εθνική ομάδα

Jordan
Τζόρνταν και Τόμας έχουν ακόμα πολλά ανοιχτά ζητήματα να λύσουν και η κόντρα τους έγινε ευρέως γνωστή μέσω του «The Last Dance», όπου οι νεότερες γενιές μαθαίνουν λεπτομέρειες.

Πάντως ένα θέμα που υπάρχει ακόμα και σήμερα είναι το... βέτο που υποτίθεται πως είχε ασκήσει ο MJ ώστε να μην είναι ο Τόμας στην Dream Team, κάτι που ο Ροντ Θορν το αρνείται.

Ο άνθρωπος που μίλησε με τον Τζόρνταν για να τον πείσει να ενταχθεί στη Dream Team ήταν ο Θορν και είναι απόλυτος στα όσα είπαν.

«Ποτέ δεν τέθηκε στον Τζόρνταν θέμα για τον Τόμας. Τον ρώτησα αν θέλει να μπει στην ομάδα και είπε ότι θα το κάνει. Στην αρχή μου είπε ότι δεν ήξερε αν θέλει να το κάνει επειδή είχε αγωνιστεί ξανά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά μετά μου είπε ότι θα το κάνει.

Το όνομα του Τόμας ποτέ δεν αναφέρθηκε στην συζήτηση μας. Και δεν πήρε πίσω ποτέ την απόφασή του. Αν αυτό συνέβη, τότε θα συνέβη σε συζήτηση με κάποιον άλλο, επειδή όταν του μίλησα εγώ απλώς μου είπε ότι θα το κάνει σίγουρα. Όταν μίλησα εγώ μαζί του, μίλησα μόνο για εκείνον. Δεν ανέφερε τον Τόμας και σίγουρα δεν υπήρχε περίπτωση να τον αναφέρω εγώ».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Σήμερα ανακοινώνει ο Αυγενάκης τα ειδικά μέτρα για τον αθλητισμό

ΕΙΟ: Σεμινάριο κανονισμών για τους αθλητές και αθλήτριες των εθνικών ομάδων ιστιοπλοΐας

Ιατρική επιτροπή UEFA: «Είναι δυνατό να προγραμματιστεί η επανεκκίνηση των αγώνων»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης