Κορωνοϊός - Λοτίτο: «Να παίξουμε για τον τίτλο μόνο ένα ματς με τη Γιουβέντους»

Κορωνοϊός - Λοτίτο: «Να παίξουμε για τον τίτλο μόνο ένα ματς με τη Γιουβέντους»

Απτόητος ο πρόεδρος της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο σχετικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος στην Ιταλία - Αυτή τη φορά προκάλεσε τη Γιουβέντους σε μονό παιχνίδι, ώστε να κριθεί ο τίτλος της Serie A

lotiloti
Με νέες δηλώσεις όπου πραγματοποίησε, στη «La Repubblica», ο Κλαούντιο Λοτίτο τόνισε πως από τη στιγμή που η μάχη του φετινού τίτλου κρίνεται μεταξύ της δικής του ομάδας και της Μεγάλης Κυρίας, θα πρέπει να διεξαχθεί ένας και μόνο αγώνας για το πρωτάθλημα. Αυτός μεταξύ της Λάτσιο και της Γιουβέντους.

«Σήμερα απέχουμε έναν βαθμό από τη Γιουβέντους και στο πρώτο παιχνίδι τους νικήσαμε 3-1. Έχουμε να παίξουμε στην έδρα τους. Προτείνω να παίξουμε τον τίτλο σε ένα παιχνίδι. Η Ίντερ απέχει πολύ από μας, οπότε με κάθε σεβασμό, πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να είναι μόνο ανάμεσα σε μας και τη Γιουβέντους.

Λένε ότι για δικό μου συμφέρον, ήθελα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αν δεν παίξουμε άλλο, είμαι ήδη στο Champions League και έχω γλιτώσει μισθούς τεσσάρων μηνών. Είχα πολύ μεγάλη ευκολία να μην παίξουμε, αλλά το κάνω για όλο το σύστημα. Άλλοι δεν το σκέφτονται.

Το να αρχίσουμε πάλι τη σεζόν, μας τιμωρεί κατά κάποιο τρόπο. Θυσιάσαμε το Europa League, για να παίζουμε μία φορά την εβδομάδα, έτσι χάνουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στις 6 το απόγευμα της Τρίτης το διάγγελμα

Δικογραφία-σοκ: Η Γερμανίδα και ο «Greek lover» που ήταν μαστροπός

Θεσσαλονίκη: Δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση στον 63χρονο παιδοκτόνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης