Τον πήραν στο Λιμενικό παρά τις υποψίες για κοκαΐνη

Τον πήραν στο Λιμενικό παρά τις υποψίες για κοκαΐνη

Δεν ήταν η πρώτη φορά που βρισκόταν υπό έρευνα ο επίορκος λιμενοφύλακας που συνελήφθη...

Τον πήραν στο Λιμενικό παρά τις υποψίες για κοκαΐνη
Δεν ήταν η πρώτη φορά που βρισκόταν υπό έρευνα ο επίορκος λιμενοφύλακας που συνελήφθη μετά από επεισοδιακή καταδίωξη στο λιμάνι της Μυκόνου… Το 2008, πάλι στη Μύκονο, είχε επιτεθεί μαζί με φίλους του σε αστυνομικούς που τον παρακολουθούσαν ως ύποπτο για διακίνηση ναρκωτικών! Κι όμως, ένα χρόνο αργότερα έγινε δεκτός στο Λιμενικό Σώμα!
   
Οι άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων περίμεναν τον νεαρό λιμενοφύλακα που έφτασε το πλοίο της γραμμής από τη Ραφήνα, καθώς είχαν πληροφορίες ότι διακινεί κοκαΐνη στο κοσμοπολίτικο νησί. Όταν είδαν τον ύποπτο να βγαίνει από το πλοίο με τη μοτοσικλέτα του, οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο. 
   
Όμως, εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα ακολουθούμενος από τον 27χρονο αδελφό του ο οποίος τον περίμενε στο λιμάνι με άλλη μοτοσικλέτα! Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ο 28χρονος λιμενικός πέταξε μέσα σε μια γλάστρα μια νάιλον συσκευασία που περιείχε κοκαΐνη βάρους 93,6 γραμμαρίων, η οποία όμως εντοπίστηκε από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο της ΕΛ.ΑΣ..
    
Τα δύο αδέλφια συνελήφθησαν μετά από λίγη ώρα και στην κατοχή του 28χρονου κατασχέθηκαν 1.530 ευρώ ως προερχόμενα από την διακίνηση ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ακόμη τα κινητά τηλέφωνά τους, τα οποία εστάλησαν για ανάλυση προκειμένου να βρεθεί με ποιους είχαν συναλλαγές, ενώ ο λιμενοφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και σε βάρος του διατάχθηκε ΕΔΕ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης