Αυτή την Κυριακή το Οlive Οκτωβρίου είναι στο ΘΕΜΑ!

Διαβάστε στο Olive Οκτωβρίου που κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή με το ΘΕΜΑ :

ΤA ΑΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΚΙΜΑ : τα είδη, ο τρόπος διαχείρισης, η μαγειρική τους.

Η Ντίνα Νικολάου μαγειρεύει τις πιο αγαπημένες της συνταγές με πρωταγωνιστή τον κιμά.

Οι masterchefs Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Μανώλης Παπουτσάκης μας δίνουν τις δικές τους συνταγές για φαγητά με κιμά.

Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Νίκος Καραθάνος υπογράφει την πιο αγαπημένη του συνταγή με υλικό τον κιμά.

Ο Γρηγόρης Χέλμης, εμπνευστής του ΜεΖεν και γνωστός σεφ, προτείνει μεζέδες γρήγορους και εύκολους, πάντοτε με κιμά.
Είναι ο κιμάς vegan; Συνταγές με εναλλακτικά είδη κιμά.
Tο Οlive Οκτωβρίου είναι στο ΘΕΜΑ!

Μεγάλο αφιέρωμα στη Θεσσαλονίκη :

Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ :

Οι επιρροές, η πολυπολιτισμικότητα, οι πρώτες ύλες, οι γεύσεις, η αστική κουλτούρα, τα μεγάλα τραπέζια, το οικογενειακό φαγητό. Οι μεζέδες, οι αγορές, το εμπορικό σταυροδρόμι.

ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - H ΝΕΑ ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ :

• Μοδιάνο και Καπάνι, νέοι εμπορικοί δρόμοι, παντοπωλεία, ντέλι, ζαχαροπλαστεία, concept stores.
• Η ταυτότητα της νέας θεσσαλονικιώτικης κουζίνας, η αναγέννηση των εστιατορίων αλλά και των ουζερί κ.λπ.

ΕΝΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ 24ΩΡΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :

Ακολουθούμε Θεσσαλονικείς στις γαστρονομικές τους συνήθειες στην πόλη, από το πρωινό κουλούρι και την μπουγάτσα, μέχρι τον καφέ, το ποτό και το δείπνο τους, σε ένα φωτογραφικό ρεπορτάζ.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΓΕΥΜΑ : Ο Σωτήρης Ευαγγέλου φιλοξενεί στο Μακεδονία Παλλάς επώνυμους Θεσσαλονικείς και τους σερβίρει τα πιο αγαπημένα πιάτα της πόλης, μαγειρεμένα με τον δικό του τρόπο. Η αστική κουζίνα μέσα από διαχρονικά πιάτα.
• Η κουζίνα των προσφύγων.
• Βαλκανική εμπειρία.
• Ο σεφαραδίτικες γεύσεις.
• Τα γλυκά της Θεσσαλονίκης.

ΚΡΑΣΙ + ΠΟΤΟ :

• Αμπελώνες και κρασιά της Θεσσαλονίκης.
• Το ούζο και το τσίπουρο ως αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής ζωής.
• Τα μπαρ της πόλης.

Ακόμη :

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ

• Ένας οδηγός διατροφής για τα μικρά μας, από το πρωινό και το σνακ του σχολείου μέχρι το γεύμα και το δείπνο.
• Μυστικά και συμβουλές για υγιεινά γεύματα.
• Συνταγές για πιάτα που θα λατρέψουν τα παιδιά.

Αυτή την Κυριακή μόνο με το ΘΕΜΑ!

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

olive-3009-EPOXIKA
olive-3009-GLYKA
olive-3009-DHMHTRAKOPOYLOS
olive-3009-XELMHS
olive-3009-THESSALONIKH
olive-3009-PAPOYTSAKHS
olive-3009-PAIDIKO

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

gala1

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πώς καλύπτουν τις ανάγκες τους σε ασβέστιο οι vegans; Οι ενήλικες 19-50 ετών χρειάζονται περίπου 1.000 mg ασβεστίου την ημέρα, ενώ οι γυναίκες που θηλάζουν και τα άτομα άνω των 50 χρειάζονται 1.200 mg την ημέρα.

Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να ξεπαγώσεις κρέας και κιμά

Πόσες φορές δεν έχεις γυρίσει βράδυ σπίτι και ενώ θέλεις να μαγειρέψεις το αγαπημένο σου ψητό ή μπιφτέκια, συνειδητοποιείς ότι ξέχασες να ξεπαγώσεις το κρέας; Δεν υπάρχει λόγος να σε πιάνει πανικός και να καταφεύγεις στη λύση του delivery, αφού υπάρχει τρόπος να ξεπαγώσεις το κρέας σε 15 λεπτάκια.