Αυτή την Κυριακή το Οlive Οκτωβρίου είναι στο ΘΕΜΑ!

Διαβάστε στο Olive Οκτωβρίου που κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή με το ΘΕΜΑ :

ΤA ΑΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΚΙΜΑ : τα είδη, ο τρόπος διαχείρισης, η μαγειρική τους.

Η Ντίνα Νικολάου μαγειρεύει τις πιο αγαπημένες της συνταγές με πρωταγωνιστή τον κιμά.

Οι masterchefs Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Μανώλης Παπουτσάκης μας δίνουν τις δικές τους συνταγές για φαγητά με κιμά.

Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Νίκος Καραθάνος υπογράφει την πιο αγαπημένη του συνταγή με υλικό τον κιμά.

Ο Γρηγόρης Χέλμης, εμπνευστής του ΜεΖεν και γνωστός σεφ, προτείνει μεζέδες γρήγορους και εύκολους, πάντοτε με κιμά.
Είναι ο κιμάς vegan; Συνταγές με εναλλακτικά είδη κιμά.
Tο Οlive Οκτωβρίου είναι στο ΘΕΜΑ!

Μεγάλο αφιέρωμα στη Θεσσαλονίκη :

Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ :

Οι επιρροές, η πολυπολιτισμικότητα, οι πρώτες ύλες, οι γεύσεις, η αστική κουλτούρα, τα μεγάλα τραπέζια, το οικογενειακό φαγητό. Οι μεζέδες, οι αγορές, το εμπορικό σταυροδρόμι.

ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - H ΝΕΑ ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ :

• Μοδιάνο και Καπάνι, νέοι εμπορικοί δρόμοι, παντοπωλεία, ντέλι, ζαχαροπλαστεία, concept stores.
• Η ταυτότητα της νέας θεσσαλονικιώτικης κουζίνας, η αναγέννηση των εστιατορίων αλλά και των ουζερί κ.λπ.

ΕΝΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ 24ΩΡΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :

Ακολουθούμε Θεσσαλονικείς στις γαστρονομικές τους συνήθειες στην πόλη, από το πρωινό κουλούρι και την μπουγάτσα, μέχρι τον καφέ, το ποτό και το δείπνο τους, σε ένα φωτογραφικό ρεπορτάζ.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΓΕΥΜΑ : Ο Σωτήρης Ευαγγέλου φιλοξενεί στο Μακεδονία Παλλάς επώνυμους Θεσσαλονικείς και τους σερβίρει τα πιο αγαπημένα πιάτα της πόλης, μαγειρεμένα με τον δικό του τρόπο. Η αστική κουζίνα μέσα από διαχρονικά πιάτα.
• Η κουζίνα των προσφύγων.
• Βαλκανική εμπειρία.
• Ο σεφαραδίτικες γεύσεις.
• Τα γλυκά της Θεσσαλονίκης.

ΚΡΑΣΙ + ΠΟΤΟ :

• Αμπελώνες και κρασιά της Θεσσαλονίκης.
• Το ούζο και το τσίπουρο ως αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής ζωής.
• Τα μπαρ της πόλης.

Ακόμη :

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ

• Ένας οδηγός διατροφής για τα μικρά μας, από το πρωινό και το σνακ του σχολείου μέχρι το γεύμα και το δείπνο.
• Μυστικά και συμβουλές για υγιεινά γεύματα.
• Συνταγές για πιάτα που θα λατρέψουν τα παιδιά.

Αυτή την Κυριακή μόνο με το ΘΕΜΑ!

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

olive-3009-EPOXIKA
olive-3009-GLYKA
olive-3009-DHMHTRAKOPOYLOS
olive-3009-XELMHS
olive-3009-THESSALONIKH
olive-3009-PAPOYTSAKHS
olive-3009-PAIDIKO

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

af64ed408be05f2b0c7c7880256ed914_XL

Αφού έφτασε να είναι υπέρβαρος και να ζυγίζει 170 κιλά, ο Άντονι Μπράουν αποφάσισε ότι ήταν καιρός να αδυνατίσει. Το περίεργο ήταν ότι τα κατάφερε με έναν τελείως παράδοξο τρόπο.

sex

Το ξέρατε ότι το βόριο, το ιχνοστοιχείο που συναντάται σε μεγάλη ποσότητα στα παντζάρια, αυξάνει τα επίπεδα της τεστοστερόνης; Αυτό σημαίνει ότι οι ταπεινοί βολβοί βελτιώνουν την σεξουαλική υγεία και αντοχή των ανδρών!

Κάνουμε γιορτινό pairing φαγητού και κρασιού

Ο βραβευμένος ως καλύτερος Έλληνας οινοχόος, Άρης Σκλαβενίτης, μάς δίνει τους πιο αρμονικούς συνδυασμούς φαγητού – κρασιού για να στήσουμε το καλύτερο εορταστικό τραπέζι