Καραβίδα προσπαθεί να γλιτώσει από την κατσαρόλα και κόβει τη δαγκάνα της

karibida

To ότι τα οστρακόδερμα μαγειρεύονται ζωντανά κρύβει τους κινδύνους του. Πάρε για παράδειγμα την παρακάτω καραβίδα, η οποία έκανε ό,τι περνάει από την… δαγκάνα της (κυριολεκτικά!) για να βεβαιωθεί ότι δεν θα αποτελέσει μέρος του γεύματος.

Καραβίδα προσπαθεί να γλιτώσει από την κατσαρόλα και κόβει τη δαγκάνα της 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

taste_main01

Το σημαντικότερο γαστρονομικό φεστιβάλ στον κόσμο έρχεται στην Αθήνα και παρουσιάζει την ελίτ της ελληνικής εστιατορικής σκηνής μέσα από 12 κορυφαίους σεφ, 12 από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης, βραβευμένους σεφ από το εξωτερικό και πολλά παράλληλα events, εγκαινιάζοντας την Αθηναϊκή του εκδοχή σε ένα από τα πιο εμβληματικά Αθηναϊκά spots.