Εκτάκτως το Σάββατο το Οlive Ιουνίου είναι στο ΘΕΜΑ!

XRWMaAol

Στο Olive Ιουνίου που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο 26 Μαΐου, κάνουμε αφιέρωμα στην πρωτεΐνη και υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με τον πιο νόστιμο τρόπο....

Το Οlive Ιουνίου μοσχοβολάει καλοκαίρι και μας ανοίγει την όρεξη για τα πιο νόστιμα μαγειρέματα της εποχής, φουλ σε πρωτεΐνη!



Ο Σωτήρης Ευαγγέλου μαγειρεύει τα πιο τέλεια γεμιστά του καλοκαιριού :
Γεμιστά της γιαγιάς με μυρωδικά και πελτέ, γεμιστοί κολοκυθανθοί με ρύζι και μυρωδικά, κολοκυθάκια με κιμά αυγολέμονο, γεμιστά της Μεσογείου με κουκουνάρια και αμύγδαλα και γεμιστά με κιμά!
GEMISTA

Η Ντίνα Νικολάου έχει πεντανόστιμες συνταγές για τα πρώτα υπαίθρια ψησίματα :
Μπφτέκια γεμιστά με κασέρι & πατάτες με σπιτική κέτσαπ, μοσχαρίσιες μπριζόλες με αρωματικό βούτυρο, μπουτάκια κοτόπουλου με μπίρα και σάλτσα ντομάτας με πιπεριά, σουβλάκια λαχανικών και ντιπ γιαουρτιού με σχοινόπρασο, χοιρινά μπριζολάκια με καπνιστή πάπρικα και σαλάτα με κολοκυθάκια και τσιπούρες γεμιστές με κρίταμο και σκόρδο!
EPOXIKA-NIKOLAOY

Ο Νίκος Καραθάνος εμπνέεται από τα μαυρομάτικα φασόλια και μας δίνει μια ξεχωριστή συνταγή!
KARATHANOS

Ο Γρηγόρης Χέλμης μεταμορφώνει το αυγό σε υπέροχες στραπατσάδες από Ελλάδα, Ινδία και Μεξικό!

Η Εύα Μονοχάρη στρώνει το καθημερινό τραπέζι με κοτόπουλο με λαχανικά και χαλούμι, mac 'n' cheese με ελληνικά τυριά, κρητικό σφουγγάτο, μελιτζανοπίλαφο και άλλες νοστιμιές!
KATHE-MERA
Ο Ιούνιος βάζει στο τραπέζι μας γλυκά στο "κόκκινο" με φράουλες και κεράσια!
SWEET

Παρουσιάζουμε πιάτα για χορτοφάγους πλούσια σε φυτικές πρωτεΐνες.
PROTEINE
Προτείνουμε τα κρασιά του μήνα, βγαίνουμε για φαγητό και ποτό!

Olive, μοιραζόμαστε μαζί σας το πάθος μας για μια νόστιμη ζωή!

Μην το χάσετε!

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

antras-diatrofi-mikri-575x383

Η απώλεια βάρους δεν είναι θέμα που αφορά μόνο το «ασθενές» φύλλο αλλά και τους άνδρες. Ποιες τροφές όμως μπορούν να ενσωματώσουν στο διατροφικό τους πλάνο για να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα;

krasi01

Αυτή την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου, δοκιμάζουμε τα καλύτερα κρασιά από τους αμπελώνες της Πελοποννήσου, που κατακτούν για 10η χρονιά το οινόφιλο κοινό της Αθήνας, με νέο, όμως, όνομα και καινοτόμες ιδέες