Ninnolo Μύκονος: Εδώ χτυπάει η καρδιά του χειροποίητου παγωτού και του γκουρμέ brunch

Ninnolo Μύκονος: Εδώ χτυπάει η καρδιά του χειροποίητου παγωτού και του γκουρμέ brunch

Χειροποίητα παγωτά από 100% φυσικά υλικά, απολαυστικές brunch επιλογές, παραδοσιακά λαχταριστά γλυκά και αλμυρά πιάτα σε πρωτότυπες εκδοχές, σε περιμένουν πλέον στο νησί των ανέμων.

Η Ninnolo, η διάσημη αυθεντική gelateria της Κηφισιάς έφτασε στη Μύκονο με δύο καταστήματα και ένα κατάλογό που κρύβει ένα σωρό ακόμα γευστικές εκπλήξεις. 

Στην καρδιά του πιο κοσμοπολίτικου νησιού της χώρας, στη Χώρα της Μυκόνου, βρίσκεται ο ναός του χειροποίητου παγωτού και ήδη αποτελεί ένα νέο meeting spot για τους λάτρεις τους gelato lovers. 

Χειροποίητο και κρεμώδες, το Ninnolo gelato φτιάχνεται καθημερινά μόνο με φρέσκο ελληνικό γάλα, ενώ δεν χρησιμοποιείται καθόλου κρέμα γάλακτος, βούτυρο και αυγά, πράγμα που το κάνει ίσως το πιο νόστιμο και, ταυτόχρονα, ελαφρύ παγωτό που έχετε γευτεί. 



Αν, πάλι, η όρεξή σας τραβάει πιάτα που ξεχωρίζουν σε γεύση και σε ποιότητα δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την Άνω Μερα της Μυκόνου. Εκεί, σας περιμένει το «αδερφάκι» του Ninnolo, που εκτός από το χειροποίητο gelato θα λειτουργήσει και ως gourmet brunch spot.

Στο μενού του εκτός από τα εξαιρετικά παγωτά, θα ανακαλύψετε εκλεπτυσμένα εδέσματα που ξεχωρίζουν για την σπανιότητα τους, τον δημιουργικό τρόπο παρασκευής τους και την ιδιαίτερη γεύση τους αφού φτιάχνονται από τοπικά προϊόντα (αλλαντικά, τυριά, μέλι, βότανα κλπ). 

Ταυτόχρονα, για εσάς που θέλετε να γευτείτε μερικές από τις ήδη αγαπημένες σας επιλογές σε brunch όπως pancakes, eggs benedict και carrot cakes, το μόνο σίγουρο είναι ότι από το Ninnolo στην Άνω Μερά θα φύγετε χορτάτη και ευτυχής. 






ΣΧΟΛΙΑ (2)

nik

Όσοι θέλετε να πάθετε σαλμονέλα ...πηγαίντε να φάτε τα χειροποίητα παγωτά... Οι μεγάλες εταιρίες έχουν και 10 ποιοτικούς ελέγχους στη γραμμή παραγωγής τους. Ο μπαρμπα-Μήτσος που φτιάχνει "χειροποίητο" παγωτό στην αυλή του και στον στάβλο του ...τί ελέγχους έχει ???....

nak

...καρκινογόνα υδρογονομένα λίπη....

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Clare-Smyth-landscape-credit-Anne-Emmanuelle-Thion-575x464

Εν αναμονή της ανακοίνωσης των «World’s 50 Best Restaurants» στην τελετή που φέτος πραγματοποιείται στο Μπιλμπάο στις 19 Ιουνίου, η επιτροπή του θεσμού ανακοίνωσε -ως είθισται ετησίως- την καλύτερη σεφ της τρέχουσας χρονιάς, που φέτος είναι η Βρετανίδα Clare Smyth, σεφ και ιδιοκτήτρια του λονδρέζικου «Core by Clare Smyth» .

Baba-Au-Rum1c2_print

Τα καλύτερα μπαρ της Ελλάδας βραβεύτηκαν σε μια εκδήλωση που έγινε τη Δευτέρα 23 Απριλίου στην Αίγλη του Ζαππείου, παρουσία της bartending σκηνής της χώρας καθώς και πολλών επιχειρηματιών, δημοσιογράφων και καλλιτεχνών.

omeleta_270211508-575x385

Έχεις ή δεν έχεις μία αγαπημένη συνταγή, δες πώς να ετοιμάσεις τέλεια αβγά, βραστά, ποσέ, μάτια, ομελέτα και στραπατσάδα, αλλά και πώς να πετυχαίνεις αβγολέμονο και μαρέγκα.