Ninnolo Μύκονος: Εδώ χτυπάει η καρδιά του χειροποίητου παγωτού και του γκουρμέ brunch

Ninnolo Μύκονος: Εδώ χτυπάει η καρδιά του χειροποίητου παγωτού και του γκουρμέ brunch

Χειροποίητα παγωτά από 100% φυσικά υλικά, απολαυστικές brunch επιλογές, παραδοσιακά λαχταριστά γλυκά και αλμυρά πιάτα σε πρωτότυπες εκδοχές, σε περιμένουν πλέον στο νησί των ανέμων.

Ninnolo Μύκονος: Εδώ χτυπάει η καρδιά του χειροποίητου παγωτού και του γκουρμέ brunch
Η Ninnolo
, η διάσημη αυθεντική gelateria της Κηφισιάς έφτασε στη Μύκονο με δύο καταστήματα και ένα κατάλογό που κρύβει ένα σωρό ακόμα γευστικές εκπλήξεις. 

Στην καρδιά του πιο κοσμοπολίτικου νησιού της χώρας, στη Χώρα της Μυκόνου, βρίσκεται ο ναός του χειροποίητου παγωτού και ήδη αποτελεί ένα νέο meeting spot για τους λάτρεις τους gelato lovers. 

Κλείσιμο
Χειροποίητο και κρεμώδες, το Ninnolo gelato φτιάχνεται καθημερινά μόνο με φρέσκο ελληνικό γάλα, ενώ δεν χρησιμοποιείται καθόλου κρέμα γάλακτος, βούτυρο και αυγά, πράγμα που το κάνει ίσως το πιο νόστιμο και, ταυτόχρονα, ελαφρύ παγωτό που έχετε γευτεί. 



Αν, πάλι, η όρεξή σας τραβάει πιάτα που ξεχωρίζουν σε γεύση και σε ποιότητα δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την Άνω Μερα της Μυκόνου. Εκεί, σας περιμένει το «αδερφάκι» του Ninnolo, που εκτός από το χειροποίητο gelato θα λειτουργήσει και ως gourmet brunch spot.

Στο μενού του εκτός από τα εξαιρετικά παγωτά, θα ανακαλύψετε εκλεπτυσμένα εδέσματα που ξεχωρίζουν για την σπανιότητα τους, τον δημιουργικό τρόπο παρασκευής τους και την ιδιαίτερη γεύση τους αφού φτιάχνονται από τοπικά προϊόντα (αλλαντικά, τυριά, μέλι, βότανα κλπ). 

Ταυτόχρονα, για εσάς που θέλετε να γευτείτε μερικές από τις ήδη αγαπημένες σας επιλογές σε brunch όπως pancakes, eggs benedict και carrot cakes, το μόνο σίγουρο είναι ότι από το Ninnolo στην Άνω Μερά θα φύγετε χορτάτη και ευτυχής. 






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης