Αμπελοφάσουλα με λαδοτύρι Ζακύνθου και αβγοτάραχο τρίμμα

Αμπελοφάσουλα με λαδοτύρι Ζακύνθου και αβγοτάραχο τρίμμα

Το «ντόπιο», όπως αποκαλούν το λαδοτύρι στη Ζάκυνθο, είναι τυρί που όταν έχει ωριμάσει αρκετά είναι σκληρό με έντονη μυρωδιά και με έξτρα πικάντικη γεύση.

Αμπελοφάσουλα με λαδοτύρι Ζακύνθου και αβγοτάραχο τρίμμα
Τα τρυφερά αμπελοφάσουλα του ταιριάζουν πολύ και το τρίμμα αβγοτάραχου θα δώσει στο πιάτο σας πολύ gourmet… προσωπικότητα.

Από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο


Διαβάστε ολόκληρη την συνταγή εδώ www.olivemagazine.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Δείτε Επίσης