Χοιρινά λουκάνικα με μπίρα, μουστάρδα και κρεμμύδια
Χοιρινά λουκάνικα με μπίρα, μουστάρδα και κρεμμύδια
Πανεύκολη, πανόστιμη και απολαυστική αυτή η συνταγή, σίγουρα θα την επαναλάβετε ξανά και
ξανά...
Από την Νίκη Μηταρέα
Υλικά για 6 άτομα:
6 λουκάνικα χοιρινά ολόκληρα ή σε φέτες αν προτιμάτε
1 ποτήρι μπίρα
2 κουτ. σούπας μουστάρδα
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Υλικά για 6 άτομα:
6 λουκάνικα χοιρινά ολόκληρα ή σε φέτες αν προτιμάτε
1 ποτήρι μπίρα
2 κουτ. σούπας μουστάρδα
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι μεγάλο, κομμένο σε ροδέλες
Φωτογραφία: Βαγγέλης Πατεράκης
Food Styling: Elena Jeffrey
Ζεσταίνετε σε τηγάνι μία κουταλιά σούπας ελαιόλαδο και ψήνετε τα λουκάνικα μέχρι να πάρουν
χρυσό χρώμα και από τις δύο πλευρές. Τα βάζετε στην άκρη σε ένα πιάτο.
Προσθέτετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και τα κρεμμύδια. Σοτάρετε τα κρεμμύδια μέχρι να γίνουν χρυσά, χωρίς να μαυρίσουν. Προσθέτετε τα λουκάνικα, τη μουστάρδα και την μπίρα και
μαγειρεύετε σε μέτρια φωτιά για 12 έως 15 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα τους.
Σερβίρετε αμέσως και συνοδεύετε με πατάτες τηγανητές, καλό ψωμί και πράσινη σαλάτα.
Φωτογραφία: Βαγγέλης Πατεράκης
Food Styling: Elena Jeffrey
Ζεσταίνετε σε τηγάνι μία κουταλιά σούπας ελαιόλαδο και ψήνετε τα λουκάνικα μέχρι να πάρουν
χρυσό χρώμα και από τις δύο πλευρές. Τα βάζετε στην άκρη σε ένα πιάτο.
Προσθέτετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και τα κρεμμύδια. Σοτάρετε τα κρεμμύδια μέχρι να γίνουν χρυσά, χωρίς να μαυρίσουν. Προσθέτετε τα λουκάνικα, τη μουστάρδα και την μπίρα και
μαγειρεύετε σε μέτρια φωτιά για 12 έως 15 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα τους.
Σερβίρετε αμέσως και συνοδεύετε με πατάτες τηγανητές, καλό ψωμί και πράσινη σαλάτα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα