Κουτσούμπας: Οι εργαζόμενοι πλήρωσαν για την οικονομική κρίση και τώρα πληρώνουν για την πανδημία

Κουτσούμπας: Οι εργαζόμενοι πλήρωσαν για την οικονομική κρίση και τώρα πληρώνουν για την πανδημία

Ο κ. Κουτσούμπας άσκησε σφοδρή κριτική στους κυβερνητικούς χειρισμούς για την αντιμετώπιση της πανδημίας – με αφορμή τα κρούσματα σε δομές φιλοξενίας προσφύγων και σε ιδιωτικές κλινικές - αλλά και για την στήριξη των εργαζομένων

koytsou233
Ως υπουργό «ειδικό στη βρώμικη δουλειά» περιέγραψε τον κ. Γιάννη Βρούτση ο κ. Δημήτρης Κουτσούμπας σχολιάζοντας τις εξελίξεις για το πρόγραμμα του υπουργείου Εργασίας με τα ΚΕΚ. Ωστόσο ο γγ του ΚΚΕ επισήμανε ότι η υπόθεση «δεν απαλλάσσει τον ΣΥΡΙΖΑ που βρήκε διέξοδο στην αμηχανία του να ασκήσει κριτική. Είναι απορίας άξιο που 4,5 χρόνια στον ΣΥΡΙΖΑ δεν αναρωτήθηκαν για την ποιότητα των κέντρων που οι ίδιοι πιστοποίησαν».

Ο κ. Κουτσούμπας άσκησε σφοδρή κριτική στους κυβερνητικούς χειρισμούς για την αντιμετώπιση της πανδημίας – με αφορμή τα κρούσματα σε δομές φιλοξενίας προσφύγων και σε ιδιωτικές κλινικές - αλλά και για την στήριξη των εργαζομένων.

«Ο λαός μετά από 10 χρόνια μνημονίων και μέτρων εκτάκτων συνθηκών έχει μάθει. Από έκτακτα και δήθεν προσωρινά έγιναν μονιμότερα των μονίμων. Οι εργαζόμενοι έχουν ήδη πληρώσει πολλά. Και από την κρίση την οικονομική και την πανδημία. Δεν πρέπει και δεν θα δεχτούν να ματώσουν ξανά. Γι’ ατό από τώρα πρέπει να δυναμώσει η δράση και η κινητοποίηση» είπε.

Τέλος, μίλησε για περίεργη πρεμούρα του υπουργείου Παιδείας να φέρει εν μέσω πανδημίας «αντιδραστικό νομοσχέδιο σκούπα» για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.

Ειδήσεις σήμερα:

Θετική στον κορωνοϊό...επί 56 ημέρες, 23χρονη καλλονή από την Ιταλία!

Προσοχή: Ο κορωνοϊός έχει τάση για μεταλλάξεις - Τα συμπεράσματα των ειδικών


Κορωνοϊός: 367 νέοι θάνατοι στην Ισπανία - Στο χαμηλότερο επίπεδο εδώ και έναν μήνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης