Νέα Δημοκρατία και ΟΝΝΕΔ καλούν τα μέλη τους να δώσουν αίμα - Δείτε το βίντεο

Νέα Δημοκρατία και ΟΝΝΕΔ καλούν τα μέλη τους να δώσουν αίμα - Δείτε το βίντεο

Η Νέα Δημοκρατία και η ΟΝΝΕΔ, ανταποκρινόμενες στην έκκληση του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, καλούν τα μέλη τους να δώσουν αίμα σε μονάδες αιμοληψίας εκτός νοσοκομείων

onned_nd
Η Νέα Δημοκρατία και η ΟΝΝΕΔ, ανταποκρινόμενες στην έκκληση του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, καλούν τα μέλη τους να δώσουν αίμα σε μονάδες αιμοληψίας εκτός νοσοκομείων.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Νοιαζόμαστε» για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, η κεντρική ομάδα στελεχών του κόμματος και της οργάνωσης νέων δημιούργησαν βίντεο με μήνυμα: «Δίνουμε αίμα. Δεν σταματάμε να προσφέρουμε ζωή».

Δίνουμε αίμα. Δεν σταματάμε να προσφέρουμε ζωή


Η κοινωνία των πολιτών σε συνεργασία με οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης 1ου και 2ου βαθμού και με τη στήριξη ιδιωτών διοργανώνει αιμοδοσίες σε σημεία εκτός νοσοκομειακών χώρων προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες για αίμα. Στόχος του καλέσματος είναι τα μέλη και οι φίλοι της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ, αφού ενημερώνονται από τους σχετικούς ιστοτόπους για το ημερήσιο πρόγραμμα αιμοδοσιών και εφόσον δεν παρουσιάζουν συμπτώματα όπως καταρροή, πονόλαιμο, πυρετό ή βήχα, να κλείνουν ραντεβού ώστε να προσφέρουν αίμα με ασφάλεια.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (ekea.gr) για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με την αιμοδοσία.

Ειδήσεις σήμερα:

Μέτρα για τον κορωνοϊό: Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. στα διόδια - Δείτε βίντεο

Τι έκανε η Ελλάδα και τι δεν έκανε η Βρετανία στη μάχη με τον κορωνοϊό

Independent: «Κλειδί» για την «ισοπέδωση» της καμπύλης στην Ελλάδα οι γρήγορες αποφάσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης