Κορωνοϊός: Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Χανίων διαψεύδει τον Παύλο Πολάκη

Κορωνοϊός: Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Χανίων διαψεύδει τον Παύλο Πολάκη

Ο Παύλος Πολάκης φέρεται να ανέφερε στην ανάρτησή του πως είχε μεταβεί στα Χανιά και είχε συναντηθεί με το Σωματείο του ΕΚΑΒ Χανίων - Τι απάντησε ο πρόεδρος του Σωματείου

polakis
Μια ιστορία που γεννά ερωτηματικά αναπτύχθηκε μέσα από μια ανάρτηση του υφυπουργού Υγείας επί ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, στο Facebook και δημοσιοποιήθηκε από τον νυν υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη.



Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης φέρεται να ανέφερε στην ανάρτησή του πως είχε μεταβεί στα Χανιά και είχε συναντηθεί με το Σωματείο Εργαζομένων του νοσκομείου της πόλης καθώς και με το Σωματείο του ΕΚΑΒ Χανίων, υλοποιώντας αυτό που είχε υποσχεθεί για τη στήριξη του Συστήματος Υγείας μέσω του μισθού του.

Σε ένα από τα σχόλια κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση, τοποθετήθηκε ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του ΕΚΑΒ Χανίων, Νεκτάριος Παπουδάκης, ο οποίος διέψευσε τον κ. Πολάκη, αναφέροντας πως «με το σωματείο εργαζομένων του ΕΚΑΒ Χανίων αποκλείεται να συναντήθηκες! Εγώ είμαι ο πρόεδρός του... Και 20 μήνες τώρα, παρά τις προσπάθειες που έκανε το σωματείο Χανίων δεν καταφέραμε να τα πούμε! Τώρα ποιός σου συστήθηκε σαν πρόεδρος του ΕΚΑΒ δεν ξέρω!».

Την ιστορία ανέδειξε στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης, συνοδεύοντάς την από το δικό του «αιχμηρό» σχόλιο: «Απλά κορυφαίος Παύλος Πολάκης....τα λεφτά τα έδωσε άραγε ή και σε αυτό είπε ψέματα;».

Ειδήσεις σήμερα:

Κικίλιας για Πολάκη: Τον ευχαριστώ, αν χρειαστεί θα τον ενεργοποιήσουμε

Πώς η Ελλάδα «ισοπέδωσε» την επιδημική καμπύλη

Ηλικιωμένοι, άνδρες και με υποκείμενα νοσήματα: Το προφίλ των θυμάτων του κορωνοϊού στην Ευρώπη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης