Μανώλης Γλέζος: Οργή στα social media για την ανάρτηση Μπαλαούρα

Μανώλης Γλέζος: Οργή στα social media για την ανάρτηση Μπαλαούρα

Ενώ αρχικά -και αφού κατέβασε τη φωτογραφία- ζήτησε συγγνώμη, στη συνέχεια σε δεύτερη ανάρτησή του, σαν να μην καταλαβαίνει το λάθος του γράφει... «ίσως κάποιοι ήθελαν τον Μανώλη με παλιές φωτογραφίες»

balaoyras_glesosw
Οργή στα social media και όχι μόνο συνεχίζει να προκαλεί η επιλογή του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλαούρα να δημοσιοποιήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία του με τον Μανώλη Γλέζο στο νοσοκομείο.

Ο πρώην βουλευτής, ενώ αρχικά -και αφού κατέβασε τη φωτογραφία- ζήτησε συγγνώμη, στη συνέχεια σε δεύτερη ανάρτησή του, σαν να μην καταλαβαίνει το λάθος του γράφει... «ίσως κάποιοι ήθελαν τον Μανώλη με παλιές φωτογραφίες».

«Για photo με Γλέζο. δεν ήταν selfie. Ζητώ, ειλικρινά ταπεινά συγνώμη. Αναλαμβάνω απόλυτα ευθύνη. Έκανα τραγικό λάθος. Ήταν η τελευταία συζήτηση με Μανώλη, ήθελα να πιστοποιήσω τα λεγόμενα του. Είμαι συντετριμμένος..», έγραψε ο Μάκης Μπαλαούρας.

Σε δεύτερη ανάρτησή του ωστόσο, μία ώρα αργότερα, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ γράφει: «Ήταν καταβεβλημένος σωματικά, αλλά ζωηρός, δε το έβαζε κάτω & είπε τι πρέπει να κάνουμε για να μη ξεχαστούν οι οφειλές της Γερμανίας κτλ. Τον άφησα αναπτερωμένος & αισιόδοξος, από ζωηρότητα πνεύματος του. Ίσως κάποιοι ήθελαν τον Μανώλη με παλιές φωτογραφίες».

Δείτε κάποιες από τις αναρτήσεις στο Twitter
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα: 

Κορωνοϊός - Μύκονος: Αγωνία για το πρώτο κρούσμα στο νησί - Προβληματισμός για το πώς κόλλησε η 69χρονη

Απαγόρευση κυκλοφορίας: «Κόφτης» στα SMS για τις μετακινήσεις

Κορωνοϊός: Η «Ίμπιζα των Άλπεων», Ισγκλ, εστία της πανδημίας στην Ευρώπη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης