Κορωνοϊός - Ρήγας (ΣΥΡΙΖΑ): Μην διανοηθούν να κατεβάσουν τον στρατό, θα μας βρουν απέναντι!

Κορωνοϊός - Ρήγας (ΣΥΡΙΖΑ): Μην διανοηθούν να κατεβάσουν τον στρατό, θα μας βρουν απέναντι!

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Πάνος Ρήγας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» προέβλεψε ότι θα καταρρεύσει το σύστημα Υγείας από τον κορωνοϊό

Panos_Rigas
Να μην διανοηθούν καν να κάνουν πράξη τις φήμες που προβάλλουν ΜΜΕ περί παρουσίας στρατού στους δρόμους, θα μας βρουν απέναντι, αντίθετα να πάρουν μέτρα προστασίας της ηγεσίας των ΕΔ θωρακίζοντας το ηθικό τους, τόνισε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Πάνος Ρήγας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Απαντώντας στην φημολογία που αναπαράγουν ΜΜΕ για παρουσία στρατού στους δρόμους ως τελευταιο, έσχατο μέτρο περιορισμού, ο κ. Ρήγας είπε χαρακτηριστικά «μην διανοηθούν να το κάνουν, θα μας βρουν απέναντι, συλλογικά τον ΣΥΡΙΖΑ και εμένα προσωπικά, είναι αδιανόητο να δούμε τέτοιες εικόνες σε μία δημοκρατική Πολιτεία».

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός απέφυγε ωστόσο να διευκρινίσει για ποιες «φήμες» μιλούσε και ποια ΜΜΕ. Παράλληλα προέβλεψε ότι θα καταρρεύσει το σύστημα Υγείας και συμβούλευσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «να μην κρυφτεί πίσω από την ατομική ευθύνη των πολιτών» εάν συμβεί αυτό γιατί «οι πολίτες δεν φέρουν ευθύνη, συγκεκριμένοι είναι οι υπεύθυνοι κι έχουν όνομα: κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, Άδωνις Γεωργιάδης».

Νωρίτερα, ο ίδιος είχε τονίσει την ανάγκη να υπάρξουν συγκροτημένες κινήσεις και μέτρα για την προστασία των στελεχών της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, κατά της διασποράς του κορωνοϊού, ώστε να προστατευτεί το ηθικό του προσωπικού των ΕΔ.


Διαβάστε ακόμη:

Κορωνοϊός - Κύπρος: Απαγόρευση κυκλοφορίας με εξαιρέσεις ανακοίνωσε ο Αναστασιάδης

Κορωνοϊός – Κύπρος: Επιπλέον 21 κρούσματα σήμερα – Στα 154 συνολικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης