Αλλαγές στο ΚΙΝΑΛ: Παραιτήθηκε ο Κυριάκος Κυριάκος - Ο Παναγιώτης Βλάχος τον διαδέχεται

Αλλαγές στο ΚΙΝΑΛ: Παραιτήθηκε ο Κυριάκος Κυριάκος - Ο Παναγιώτης Βλάχος τον διαδέχεται

Ο Κυριάκος Κυριάκος επιστρέφει στην Τούμπα και στον ΠΑΟΚ ως μέλος του ΔΣ της ομάδας ενώ πληροφορίες λένε ότι προορίζεται και για αντιπρόεδρος - Ο Παναγιώτης Βλάχος αναλαμβάνει νέος γραμματέας επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής

kinal
Η απόφαση για την αποχώρηση του Κυριάκου Κυριάκου και την επιστροφή του στη Τούμπα ήταν μια ειλημμένη απόφαση. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ο πρώην γραμματέας του τομέα επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ συναντήθηκε πριν από λίγες ημέρες με την πρόεδρο Φώφη Γεννηματά ώστε να της ανακοινώσει τα επόμενα βήματα του. Αυτό δεν έφερε τις δύο πλευρές σε ρήξη, αντιθέτως διατηρούν άριστες σχέσεις.

Ο Κυριάκος Κυριάκος, επιστρέφει στην Τούμπα και στον ΠΑΟΚ ως μέλος του ΔΣ της ομάδας ενώ πληροφορίες λένε ότι προορίζεται και για αντιπρόεδρος. Επίσης, θα αναλάβει και συντονιστικό ρόλο στα media του Ιβάν Σαββίδη.

Ο Παναγιώτης Βλάχος, αναλαμβάνει νέος γραμματέας επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής.

Ο μέχρι σήμερα Γραμματέας του Τομέα, Κυριάκος Κυριάκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σοβαροί και ανυπέρβλητοι επαγγελματικοί λόγοι που επιβάλλουν την άμεση επιστροφή μου στην Θεσσαλονίκη, με υποχρεώνουν να παραιτηθώ από την θέση του Γραμματέα Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Πρόεδρο του Κινήματος, Φώφη Γεννηματά που όχι μόνο με πρότεινε για τη νευραλγική αυτή θέση, παρακάμπτοντας το ρίσκο της επιλογής, αλλά μου έδωσε και όλο το περιθώριο που χρειαζόμουν για να λειτουργήσω δημιουργικά και υπερβατικά, προκειμένου να συσταθεί ένα τμήμα σύγχρονης επικοινωνίας. Όπως επίσης για την κατανόηση και την διευκόλυνση που μου παρέχει σήμερα ώστε να αξιοποιήσω μια νέα επαγγελματική πρόκληση.

Παρά την προσπάθεια που κατέβαλλα με την πολύτιμη συμπαράσταση των στελεχών, των βουλευτών και των συνεργατών μου, προφανώς οι 7 μήνες δεν συνιστούν ολοκληρωμένο κύκλο στον κρίσιμο τομέα επικοινωνίας του Κινήματος μας. Έγιναν όμως αρκετά πράγματα, μπήκαν οι βάσεις, που μένουν ως παρακαταθήκη για την προσπάθεια που θα συνεχισθεί από τον Παναγιώτη Βλάχο. Ένα νέο πολιτικό στέλεχος και ένα εξαιρετικά κατηρτισμένο επαγγελματία στο χώρο της πολιτικής επικοινωνίας που είμαι βέβαιος ότι θα επιτύχει στο έργο του.

Σίγουρα πήρα περισσότερα απ΄ όσα πρόλαβα να ανταποδώσω. Ο πλούτος της παράταξης είναι το σπουδαίο ανθρώπινο δυναμικό σε όλες τις βαθμίδες, για τη στήριξη των οποίων θα είμαι πάντα ευγνώμων.

Είναι αυτονόητο ότι παραμένω ενεργό στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής και θα βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή κάθε μάχης που θα μπορώ να φανώ χρήσιμος για την παράταξη στο μέλλον.

Εις το επανιδείν!

Κυριάκος Κυριάκος»

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Βλάχος:
vlaxos_kinal

Κλείσιμο
Ο Παναγιώτης Βλάχος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978 και μεγάλωσε στο Καρπενήσι Ευρυτανίας. Είναι νομικός και σύμβουλος επικοινωνίας και καινοτομίας. Έχει εργαστεί ως διευθυντής Επικοινωνίας και εμπειρογνώμονας δημοσίων πολιτικών στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα. Είναι υπεύθυνος προγραμμάτων του Ινστιτούτου Τοπικής Διακυβέρνησης και Πολιτικών Καινοτομίας στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Δημοσίου Δικαίου και εκ των ιδρυτών του μη κερδοσκοπικού οργανισμού “Vouliwatch”. Το 2012 ίδρυσε την πολιτική κίνηση “Μπροστά”, προωθώντας το αίτημα για την αλληλεγγύη των γενεών. Είναι απόφοιτος της Νομικής Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (Δίκαιο Ανάπτυξης), στο London School of Economics (MSc Ευρωπαϊκής Διακυβέρνησης) και του Harvard Kennedy School (Master στη Δημόσια Διοίκηση με υποτροφία). Είναι μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής και ήταν υπ. Βουλευτής στο Βόρειο Τομέα της Αθήνας στις εθνικές εκλογές του Ιουλίου 2019.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης