Βορίδης: Με τον Ισραηλινό πρέσβη συναντήθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

voridis_amrani

Η συζήτηση εστιάστηκε στην ανάγκη να εντατικοποιηθεί η συνεργασία μεταξύ Ελλάδος και Ισραήλ

Τον Ισραηλινό πρέσβη Γιόσι Αμράνι υποδέχτηκε σήμερα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης στο υπουργείο.

Η συζήτηση εστιάστηκε στην ανάγκη να εντατικοποιηθεί η συνεργασία μεταξύ Ελλάδος και Ισραήλ στα ζητήματα της πρωτογενούς παραγωγής, ενώ παράλληλα συμφωνήθηκε να εξεταστεί η πορεία διμερούς συμπράξεως με βάση το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του ΕΛΓΟ Δήμητρα και του αντίστοιχου ινστιτούτου αγροτικής έρευνας του Ισραήλ καθώς και η πρόοδος της διμερούς συνεργασίας στη βάση της σχετικής διακήρυξης που υπεγράφη ανάμεσα στις δύο χώρες στις 9 Ιουνίου 2016.

Η εν λόγω διακήρυξη προβλέπει τη συνεργασία μεταξύ Ελλάδος και Ισραήλ σε ζητήματα φυτικής, ζωικής και κτηνιατρικής παραγωγής, τεχνολογίας τροφίμων, ιχθυοκαλλιέργειας και αλιείας και επαναχρησιμοποίησης αγροτικών λυμάτων, με στόχο την περαιτέρω προώθηση και ενδυνάμωση της συνεργασίας των δύο χωρών στον αγροδιατροφικό τομέα, την έρευνα και την αύξηση αμοιβαίων εισαγωγών – εξαγωγών προϊόντων αγροδιατροφής.

Τέλος, συμφωνήθηκε να υπάρξουν δράσεις προκειμένου Ισραηλινές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της αγροτεχνολογίας και ειδικώς στον τομέα της διαχείρισης υδάτων και της άρδευσης να ενισχύσουν την παρουσία τους στην Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Τους είπε τις απόψεις του για το "Ολοκαύτωμα" ο διάδοχος του Μιχαλολιάκου;

Αν και τη σημασία έχουν αυτά, μπροστά στα φράγκα, για δυο ξετσίπωτους τυχοδιώκτες..

killah killeh

Ο Ρουβικωνας και τα κομμουνια κατηγορουν τον Βοριδη για φασιστα και αντισημιτη , τελικα ο φασιστας συνεργαζεται με τους Ισραηλινους , και τα κομμουνια και ο Ρουβικωνας σπανε τα τζαμια και πετανε μπογιες στην Ισραηλινη πρεσβεια . Ποιος ειπαμε οτι ειναι ο φασιστας ;

Ο Βορίδης και το κράτος του Ισραήλ

Καμία άλλη ερώτηση;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης