Νίκος Παππάς στο ΘΕΜΑ 104.6: Το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ θα αποφασίσει για τον τρόπο επιλογής του προέδρου

Νίκος Παππάς στο ΘΕΜΑ 104.6: Το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ θα αποφασίσει για τον τρόπο επιλογής του προέδρου

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο ραδιόφωνο «ΘΕΜΑ 104,6 χαρακτήρισε «ιστορικών διαστάσεων» την χθεσινή απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας  - Ο ΣΥΡΙΖΑ «οφείλει λοιπόν να εργαστεί, ώστε να διαμορφωθούν οι όροι για ένα μέτωπο των προοδευτικών πολιτικών δυνάμεων, και στις προοδευτικές δυνάμεις συμπεριλαμβάνεται και το Κίνημα Αλλαγής και το ΚΚΕ και το ΜΕΡΑ 25».

nikos_pappas3
Στη χθεσινή απόφαση της πολιτικής γραμματείας και τη διακήρυξη - κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ προς τον προοδευτικό κόσμο, την οποία χαρακτήρισε ιστορικών διαστάσεων, αναφέρθηκε ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

Όπως ανέφερε ο κ. Παππάς, «το κάλεσμα μας είναι περισσότερο από σαφές, κατά τη γνώμη μου είναι ένα ιστορικών διαστάσεων κείμενο, ένα κείμενο το οποίο συγκροτεί τη νέα ταυτότητα της μεγάλης αριστερής προοδευτικής παράταξης στην Ελλάδα και αγκαλιάζει τις καλύτερες παραδόσεις από όλες τις εκδοχές της και αυτό είναι το μεγάλο κέρδος, σε αυτό το έδαφος πάνω λοιπόν κερδίζουμε όλο και περισσότερο. Εμείς πάμε σε ένα συνέδριο, τα κόμματα είναι ζωντανοί οργανισμοί, υπάρχουν αποχρώσεις, απόψεις μέσα στα κόμματα και αυτό είναι υγεία».

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν είναι σύμφωνος να εκλεγεί ο Τσίπρας από τη βάση, ο κ. Παππάς είπε «αυτό είναι ένα αντικείμενο το οποίο θα αξιολογηθεί στο συνέδριο» προσθέτοντας ότι « ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μεγαλύτερο κόμμα του προοδευτικού χώρου, οφείλει λοιπόν να εργαστεί, ώστε να διαμορφωθούν οι όροι για ένα μέτωπο των προοδευτικών πολιτικών δυνάμεων, και στις προοδευτικές δυνάμεις συμπεριλαμβάνεται και το Κίνημα Αλλαγής και το ΚΚΕ και το ΜΕΡΑ 25».

Για την άρση του καθεστώτος της πρώτης κατοικίας ο κ. Παππάς σχολίασε πως « ίναι καταδικασμένη η ΝΔ να είναι 2 δισεκατομμύρια πίσω από εμάς στο δημοσιονομικό χώρο για το 2020. Τα μειωμένα πλεονάσματα τα είχαμε ως κεκτημένο έδαφος, και τώρα μονομερώς εγκατέλειψαν το κεκτημένο έδαφος για πουν ότι πρέπει να αρθεί η προστασία της α΄ κατοικίας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης