Μιχαηλίδου στον ΘΕΜΑ 104,6: «Δικαιούχοι voucher για τους παιδικούς σταθμούς και οι δημόσιοι υπάλληλοι»

domna

Τι είπε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στον ΘΕΜΑ 104,6 για τα voucher για τους παιδικούς σταθμούς

Στον ΘΕΜΑ 104,6 μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής η Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε ότι από την επόμενη χρονιά θα είναι δικαιούχοι voucher για τους παιδικούς σταθμούς και οι δημόσιοι υπάλληλοι.

Επίσης θα αλλάξουν τα εισοδηματικά κριτήρια, θα ανέβει δηλαδή το όριο και θα υπάρχουν περισσότεροι δικαιούχοι, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε η Δόμνα Μιχαηλίδου: ΣΧΟΛΙΑ (12)

as

Αλίμονο..

@

Πανέμορφη !!!

Γαλάζιος Σύριζα

Εισοδηματικά κριτήρια: Πληρώνω 10 φορές περισσότερους φόρους και δε δικαιούμαι κρατικό παιδικό για τα παιδιά μου. Αυτό δεν ισχύσει σε καμία δυτική χώρα. Σοβιετική μπανανία.

Δημοσιος Ξυστης Φρεντοκαπουτσινος

εισαι θεα υπυργεσα μου....κερδαμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γαλαζαιος Τσιπροτακης

τα παιδια τα παιδια τα πελατακια τα καλα.....ΚΕΡΔΑΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσιος Σφραγιδοκρουστης

ΑΙΩΝΙΑ θα ΚΕΡΔΑΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kyriakos

Γειά σου Δόμνα. Σούπερ μανάρι και μέγιστη φτιαξη!!! Ελληνική ομορφιά, καθαρή κι αγνή!!!

Άγγελος

Ισχύει το ίδιο και στον ιδιωτικό τομέα;;;;;. "Διευκολύνσεις για την ανατροφή τέκνου παρέχονται σύμφωνα με άρθρο 53 του Δημοσιοϋπαλληλικού Κώδικα και στους πατέρες δημοσίους υπαλλήλους εφόσον οι σύζυγοί τους δεν κάνουν χρήση των αντίστοιχων δικαιωμάτων τους. Ειδικότερα, ο χρόνος εργασίας του γονέα υπαλλήλου μειώνεται κατά δύο (2) ώρες ημερησίως εφόσον έχει τέκνα ηλικίας έως δύο (2) ετών και κατά μία (1) ώρα, εφόσον έχει τέκνα ηλικίας από δύο (2) έως τεσσάρων (4) ετών. Περαιτέρω, ο γονέας υπάλληλος δικαιούται εννέα (9) μήνες άδεια με αποδοχές για ανατροφή παιδιού, εφόσον δεν κάνει χρήση του κατά το προηγούμενο εδάφιο μειωμένου ωραρίου".

Κώστας

Να πάτε να διοριστείτε στον δημόσιο τομέα για να αποκτήσετε κι εσείς τα φοβερά προνόμια. Οι μισθοί κατακρεουργήθηκαν, ο φόρτος εργασίας αυξήθηκε κατακόρυφα, το προσωπικό συνταξιοδοτείται χωρίς να προσλαμβάνεται νέο, πολλοί εργάζονται κάτω από απάνθρωπες συνθήκες πλέον.

Ξεριας

Στη Γαλλία υπάρχει, ισχύει,και εφαρμόζεται ένας νόμος ο οποίος απαγορεύει την χρήση ξένων λεξεων κυρία Μιχαηλιδου. Μπορείτε να ψηφίσετε εσείς οι κυβερνώντες έναν αντιστοιχο και στην Ελλάδα μας?

Λαζαρος

Καιρος ηταν. Επαιρναν ολες οι ανεργες κ οι ελλοδαπες κ οι μητερες δημοσιοι υπαλληλοι που εκ των πραγματων δουλευουν κ δεν ειχαν που να αφησουν το παιδι, δεν δικαιουνταν...

Ποιές δούλευαν??

Να είστε καλά μας κάνατε και γελάσαμε..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης